foto: Pixabay.com
Teksasā vīrietis palielās, ka narkotiku kartelim nozadzis 50 000 ASV dolāru. Pēc divām stundām viņu nolaupīja
Nolaupītais vīrietis pazudis bez pēdām.
Pasaulē
2023. gada 5. aprīlis, 15:48

Teksasā vīrietis palielās, ka narkotiku kartelim nozadzis 50 000 ASV dolāru. Pēc divām stundām viņu nolaupīja

Jauns.lv

Kāds vīrietis Teksasā palielījies, ka viņš nozadzis 50 000 ASV dolāru no Meksikas narkotiku karteļa. Pēc divām stundām vēlāk viņu no paša mājas nolaupīja bruņotu vīriešu grupa, un pārveda pāri ASV un Meksikas robežai, vēsta “Insider”. ASV Federālais izmeklēšanas birojs (FIB) norāda, ka vīrietis joprojām ir pazudis.

Aculiecinieki stāsta, ka 24. martā Ēriks Tadeo Ramiress mājas ballītē Laredo pilsētā zvanījis nepazīstamai sievietei un lielījies par naudas zādzību no “Cartel del Noreste”. Pilsēta atrodas netālu no ASV robežas ar Meksiku.

Divas stundas vēlāk divu vai trīs vīriešu grupa, kas bijusi maskās, ieradās ballītē ar zilu Dodge pikapu un uzbruka Ramiresam un ar varu ievilka viņu automašīnā, atsaucoties uz FIB, raksta “Morning Times”.

Pēc tam aptuveni stundu vēlāk video novērošanas kamera fiksējusi, ka automašīna iebrauca Meksikā. Turklāt redzams, kā vīrietis ar asiņainu seju mēģina izkļūt no transportlīdzekļa pasažiera durvīm, kamēr auto vēl bija kustībā.  

Kartelis Del Noreste, kas ir Los Zetas karteļa atzars, tiek uzskatīta par vienu no spēcīgākajām noziedzīgajām organizācijām Meksikā.