Keita un Viljams iedzer alu

Svētā Patrika dienu, 17. martā, Velsas princis Viljamss un princese Ketrīna pavadīja svētku noskaņās, viesojoties pie Īru gvardes pulka karavīriem ...

gallery icon
Pasaulē
2023. gada 17. marts, 18:34

FOTO: Keita un Viljams līksmo, baudot alu

Jauns.lv

Svētā Patrika dienu, 17. martā, Velsas princis Viljams un princese Ketrīna pavadīja svētku noskaņās, viesojoties pie Īru gvardes pulka karavīriem Alderšotā un iemalkojot šai dienai raksturīgo pinti “Guiness” alu.

Turklāt tā nebija parasta viesošanās – Ketrīna ir pārņēmusi no sava vīra Viljama Īru gvardes pulka pulkveža titulu, ko viņa vēlējās nosvinēt kopā ar Īru gvardes karavīriem.

Augstdzimušais pāris ieradās ciemos pie karavīriem barakās, kur visi draudzīgi baudīja Svētā Patrika dienai raksturīgo alu “Guiness”.

41 gadu vecā Keita bija tērpusies tirkīzzilā mētelī, kas atbilst Īrijas gvardes 1. bataljona krāsām.  Pirms karavīru apmeklējuma pāris teica uzrunas kazarmās Alderšotā.

Savas emocionālās runas laikā princese teica: "Es tiešām nevaru būt lepnāka, ka šodien šeit stāvu jūsu priekšā. Tas tiešām ir patiess gods būt jūsu pulkvedim. Es esmu šeit, lai jūs uzklausītu, atbalstītu un atbalstītu jūs visā, ko darāt — tā ir atbildība, kuru es neuztveru kā nieku”.

Tikmēr Viljams sacīja, ka būt par Īrijas gvardes pulkvedi ir bijis viens no “manas dzīves lielākajiem pagodinājumiem”.