foto: EPA/Scanpix
"Bershka", "Zara" un "Pull & Bear" veikali Krievijā tiks atvērti ar jauniem nosaukumiem
Slēgts "Zara" veikals kādā tirdzniecības centrā Maskavā. 2023. gada 16. februāris.
Pasaulē
2023. gada 10. marts, 19:07

"Bershka", "Zara" un "Pull & Bear" veikali Krievijā tiks atvērti ar jauniem nosaukumiem

Jauns.lv

"Bershka" ("Inditex" grupa) veikali Krievijā atgriezīsies šopavasar ar zīmolu "Ecru". Tā raksta TASS, atsaucoties uz Tirdzniecības nekustamo īpašumu departamenta vadītāju Olgu Antonovu.

Pēc "Telegram" kanāla "Mash" datiem, rebrendings skars arī citus "Inditex" zīmolus: "Pull & Bear" kļūs par "DUB", bet "Zara" par "Maag". Tām arī Krievijā jāatveras ar jauniem nosaukumiem.

Iepriekš "Inditex" grupas veikalus, kas Krieviju pameta pēc pilna apmēra iebrukuma Ukrainā sākuma, iegādājās Libānas kompānija "Daher".

Pārdošana Krievijā iepriekš apstājās 2022. gada 5. martā tās sāktā kara Ukrainā dēļ. Vienlaikus kompānija norādījusi, ka "ja nākotnē "Inditex" uzskatīs, ka jaunie apstākļi ļauj atgriezt grupas zīmolus Krievijas tirgū, tad "Inditex" un "Daher" grupa potenciāli varēs sadarboties uz franšīzes līguma pamata".

Kā raksta "Bloomberg", "Daher Group" bāzējas Apvienotajos Arābu Emirātos, tā saistīta ar Libānas "Azadea". "Azadea" pārvalda Spānijas kompānijas "Inditex" franšīzes Tuvajos Austrumos.

Iepriekš "Forbes", atsaucoties uz avotiem, paziņoja, ka "Zara", "Bershka", "Pull & Bear" un "Stradivarius" Krievijā atkal strādās ar jauniem nosaukumiem, raksta "The Insider".