foto: Twitter @mxpoliakov
Foto: Kas ir krievu karavīra sausajā pārtikas devā? Nekas garšīgs!
Twitter lietotājs Mykhailo izmantoja iespēju apskatīt un nobaudīt, kas atrodams Krievijas armijas sausās pārtikas uzturdevā. Rezultāti gan nebija visai iepriecinoši.
Pasaulē
2022. gada 10. decembris, 16:29

Foto: Kas ir krievu karavīra sausajā pārtikas devā? Nekas garšīgs!

Jauns.lv

Kāda Twitter lietotāja Mykhailo rīcībā nonākusi Krievijas armijas sausās pārtikas deva. Viņš nolēma “izstudēt” un padalīties ar novērojumiem par ēdiena kvalitāti, garšu, smaržu, struktūru, uc. gardēžiem svarīgām maltītes niansēm - vārdu sakot, kā tiek baroti Krievijas armijas karavīri lauka apstākļos.

“Šo konkrēto eksemplāru (sausās uzturdevas paku - red.) man uzdāvināja. Tas tika atrasts Harkovas ofensīvas laikā,” raksta Mykhailo, un to atverot, “jau ir jūtama pelējuma smaka vēl pat neatverot iepakojumus.”

Pasteidzoties notikumiem pa priekšu, jāsaka, ka pārtikas devas apskatnieks bija ārkārtīgi vīlies un ļoti kritisks par krievu armijas sausās pārtikas paciņu.

Piedāvājam apskatīties foto stāstu ar autora komentāriem par to, kas tik ļoti lika vilties Krievijas armijas sausās pārtikas devas apskatniekam Mykhailo.

Kas ir krievu karavīra sausajā pārtikas devā? Nekas garšīgs!

Kāda Twitter lietotāja Mykhailo rīcībā nonākusi Krievijas armijas sausās pārtikas deva. Viņš nolēma “izstudēt” un padalīties ar novērojumiem par ēdiena ...

gallery icon

Kā noprotams no Mykhailo apsakta, Krievijas armijas sausās pārtikas devas kvalitāte varētu būt ievērojami labāka. Iespējams, tas izskaidro, kāpēc krievu karavīri regulāri izlaupa pārtikas veikalus Ukrainas okupētajās teritorijās.