Pasaulē
2022. gada 21. novembris, 11:14

VIDEO: bēdīgi slavenā ukraiņu nīdēja Prohorova patriekta no Vācijas, ziņo aculiecinieki

Jauns.lv

Krievu izcelsmes interneta personība Jūlija Prohorova tīmeklī kļuva zināma pateicoties provokācijām pret ukraiņu bēgļiem. Medija „The Insider” rīcībā nonācis video, kurā, iespējams, redzams, kā Prohorovu izraida no valsts.

Video redzama kāda sieviete, kura policijas darbinieku pavadībā tika iesēdināta reisā Berlīne-Stambula.

Pagaidām nav izdevies neatkarīgi apstiprināt, ka izraidītā bija Jūlija Prohorova, taču līdzība ir ievērojama.

Kā atbalstīt Krievijas armiju un nenonākt cietumā Eiropā

Prohorova regulāri ierakstīja un publicēja video ar savām provokācijām internetā: Starp viņas aktivitātēm zināmākās ir skaļas krievu mūzikas skandēšana un PSRS ēras dejas „Kaļinkas” dejošana 9. Maijā, Minhenē, Ukrainas atbalstam veltītā mītiņā.

Prohorova arī iemūžinājusi kā pakaļ ukraiņu sievietēm, skandējot: “Krievija uzvarēs!” un kliedzot: “Meitenes! Slava Krievijai! Krievija uzvarēs, Krievija uzvarēs! Kam pieder Hersona? Jā, haha, Ukraina! Referendums jau notiek! D**sā jūsu Ukrainu!”

Kādā citā video propagandiste ieteica krieviem, kuri dzīvo Eiropas Savienībā, izšķērdēt enerģiju, lai „Eiropa maksātu Krievijai vairāk naudas”.

Video viņa augšupielādējusi ar nosaukumu: „Kā atbalstīt Krievijas armiju un nenonākt cietumā Eiropā”.

Eksistē arī Prohorovas video, kurā tualetes papīra vietā viņa tualetē izmanto vēstules  no vietējās policijas.

Vēl 14. novembrī Vācijas medijs „Bild” ziņoja, ka policija veikusi kratīšanu viņas īrētajā dzīvoklī Landshūtē (Vācijas dienvidaustrumos).

Kratīšanas laikā policija konfiscēja trīs viedtālruņus un portatīvo datoru. Izrādījās, ka Prohorova Vācijā atradās nelegāli.

Prohorova pārtrauca sazināties pēc kratīšanas, kas viņas mājā tika veikta 14. oktobrī. Mediji ziņoja, ka viņa atradās apcietinājumā.

Kā noskaidrojis „The Insider”, Jūlija Prohorova (dzimusi Černiševa) dzimusi 1992. gadā Samaras apgabala Bezenčukas ciemā.

Pēc kāda laika viņa pārcēlās uz Maskavu. Oficiāli viņa strādāja par kasieri Krievijā populārajā un izplatītajā veikalu ķēdē „Pjatoračka”, kā arī saistījās ar mikrofinansēšanas organizāciju „Fast Money”.

Prohorovas fotogrāfijas uzietas arī dažādos ar intīmajiem pakalpojumiem saistītos interneta resursos.

Prohorova savulaik arī paspējusi piedalīties Krievijā ļoti populārā TV raidījumā „Apprecēsimies!”