foto: Ekrānuzņēmums/YouTube
Uz "nāves ceļa" Kijivā atrasti 37 cilvēku līķi
Žurnālisti secinājuši, ka Krievijas karavīri apšaudījuši ceļu no mīnmetējiem - vismaz viens šāds incidents nofilmēts 3. marta video.
Pasaulē
2022. gada 13. maijs, 13:50

Uz "nāves ceļa" Kijivā atrasti 37 cilvēku līķi

Jauns.lv

Uz septiņus kilometrus garā ceļa starp Motižinas un Jasnovgorodas ciemiem Kijivas apgabalā atrasti 37 cilvēku līķi, kas gājuši bojā Krievijas militārpersonu klātbūtnes laikā reģionā, atsaucoties uz Ukrainas policiju, vēsta "The Wall Street Journal".

Divi citi ceļi, kas ved no Motižinas uz ziemeļiem, pirmajā kara nedēļā kļuvuši par daudzu civiliedzīvotāju bojāejas vietu, teikts WSJ ziņojumā, tāpēc ciema iedzīvotāji izmantojuši ceļu, kas ved uz dienvidaustrumiem uz Jasnovgorodu.

WSJ žurnālisti izpētīja video no automašīnu reģistratoriem, aprunājās ar aculieciniekiem un izpētīja teritoriju ceļa rajonā.

Viņi secinājuši, ka Krievijas karavīri apšaudījuši ceļu no mīnmetējiem - vismaz viens šāds incidents nofilmēts 3. marta video. Tāpat uz ceļa atrasti bojāgājušie ar šautām brūcēm.

Skaudri skati: aplenktā Ukrainas pilsēta Mariupole 2022. gada martā

gallery icon
28

Krievijas aviācijas uzlidojumā Mariupoles centrā iznīcināts dzemdību nams un slimnīca

Krievijas aviācijas uzlidojumā Mariupoles centrā iznīcināts dzemdību nams un slimnīca, kā rezultātā cietuši 17 cilvēki, trešdien paziņoja policija un Doņeckas ...

gallery icon
15

Sabombardētais Mariupoles teātris, zem kura drupām iesprostoti cilvēki

16. martā krievu okupanti bombardēja Mariupoles Drāmas teātri. Traģēdijas brīdī tur slēpušies aptuveni 1200 cilvēku – sievietes, bērni un veci ...

gallery icon
9