Pasaulē
2021. gada 10. decembris, 06:55

Pirms 45 gadiem jauns vīrietis pazuda bez vēsts. Tagad atrasta viņa automašīna un tās saturs pārsteidz izmeklētājus

Jauns.lv

ASV varasiestādes, kas meklēja pirms 45 gadiem bezvēsts pazudušu Džordžijas koledžas studentu, tagad atraduši neticamu lietisko pierādījumu – pazudušā automašīnu kopā ar personu apliecinošiem dokumentiem un, iespējams, cilvēka mirstīgajām atliekām, vēsta CNN.

Auburnas universitātes students Kails Klinkskeils pēdējo reizi tika redzēts 1976. gada 27. janvārī, kad atstāja savas mājas Džordžijā, lai dotos uz studentu pilsētiņu savā 1974. gada "Ford Pinto".

22 gadus vecais students tā arī neieradās Alabamas mācību iestādē, tāpat vairs netika redzēta arī viņa automašīna, iespējams, līdz šim brīdim.

"Mēs meklējām Kailu un viņa automašīnu 45 gadus. Mēs atradām simtiem norāžu, bet tā arī nekas nozīmīgs no tā neattīstījās," pavēstīja vietējie likumsargi.

Otrdien kāds piezvanījis glābšanas dienestam 911, lai paziņotu par automašīnu ūdenstilpnē netālu no pazudušā mājām. Pēc transportlīdzekļa izcelšanas no ūdens vietējie likumsargi konstatēja, ka tas ir balts "Pinto".

Pēc automašīnas reģistrācijas zīmes noteikts, ka tas bijis Kaila auto. Automašīnas augšējā daļa esot pilnībā sarūsējusi, taču tajā atrasts maks, kredītkartes, Kaila ID karte un vairāki kauli.

Vietējie likumsargi domā, ka tie pieder cilvēkam, taču lai par to pārliecinātos tiks veiktas pārbaudes. Tāpat tiek cerēts, ka pēc atrastajiem kauliem varēs noteikt pazudušā nāves iemeslu, taču tas varētu arī neizdoties.

Kaila tēvs nomira 2007. gadā. Viņš ģimenē bija vienīgais bērns.