foto: REUTERS/SCANPIX
Advokāts publicē Navaļnija foto no kolonijas
Pasaulē
2021. gada 30. novembris, 22:45

Advokāts publicē Navaļnija foto no kolonijas

Jauns.lv

Maskavas rajona tiesa atteikusies apmierināt Krievijas politiķa Alekseja Navaļnija sūdzību par to, ka Izmeklēšanas komiteja ierosinājusi pret viņu krimināllietu par krāpšanu. Par to tviterī paziņoja Navaļnija advokāte Veronika Poļakova, vēsta "Meduza".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Politiķis piedalījās tiesas sēdē video tiešsaistē no kolonijas. Poļakova publicēja fotogrāfiju ar Navaļniju. Attēlā politiķis redzams stāvot telpā ar restēm.

Pēdējos dažus mēnešus Navaļniju pamatā fotografēja tiesu sēdēs, kur izskatītas viņas prasības. Viena no pēdējām politiķa fotogrāfijām parādījās septembra beigās, kad to izplatīja aģentūra TASS.

Kopš 2021. gada janvāra Aleksejs Navaļnijs atrodas ieslodzījumā. Viņu aizturēja uzreiz pēc atgriešanās no Vācijas, kur viņš ārstējās pēc saindēšanas ar "Novičok" grupas preparātu. Kolonijā Navaļnijs pavadīs aptuveni divus ar pusi gadus.

Aleksejs Navaļnijs klausās tiesas spriedumu

Maskavas tiesa otrdien apmierinājusi Krievijas Federālā sodu izpildes dienesta (FSIN) prasību nomainīt opozīcijas līderim Aleksejam Navaļnijam 2014.gadā piespriesto nosacīto sodu ...

gallery icon
30