Pasaulē
2021. gada 23. oktobris, 14:29

Slimnīcas apkopēja apgalvo, ka pēc uzkopšanas uz grīdas parādījušies pēdu nospiedumi

Jauns.lv

Slimnīcas apkopēja sociālajā tīklā "TikTok" publicējusi video, kurā apgalvo, ka dažas sekundes pēc tam, kad viņa uzkopusi grīdu, tur parādījušies pēdu nospiedumi. Skatītāju viedokļi dalās, sākot no spoku klātbūtnes un beidzot ar racionāliem izskaidrojumiem.

Adriana (@adriana.1113) savā "TikTok" kontā dalījās ar video, kurā uz grīdas redzami kailu pēdu nospiedumi. Video fonā redzami arī sievietes apavi. Kopš trešdienas video skatīts jau 821 tūkstoti reižu.

Daži skatītāji norādīja, ka slimnīcas telpā vai arī visā medicīnas iestādē spokojas.

"Cilvēki nezina, ka slimnīcās spokojas?" jautāja kāds no komentētājiem.

Vairāki skatītāji publicēja stāstus ar neizskaidrojamām situācijām arī no savām slimnīcām vai darbavietām.

foto: Ekrānuzņēmums
Kāds no sociālā tīkla lietotājiem ironiski jautāja: "Cilvēki nezina, ka slimnīcās spokojas?"

"Tas pirms vairākiem gadiem notiek arī ar mani, kad strādāju "Skechers". Bija redzami nelielu pēdu nospiedumi. No plauktiem visu laiku krita nost apavi,”" rakstīja kāds soctīkla lietotājs.

Vēl kāds norādīja: "Man arī ir slimnīcu stāsti, kur agrāk strādāju."

Tomēr citi uzskatīja, ka šādas teorijas nav ticamas. Tā vietā viņi norādīja, ka pēdu nospiedumi tur bijuši jau pirms uzkopšanas.

Vairāki soctīklu lietotāji norādīja, ka cilvēku kailās pēdas atstāj eļļas nospiedumus, lai arī kur viņi ietu, tostarp arī slimnīcās. Kad apkopēja uzkopj, eļļa tik labi nesajaucas ar ūdeni, kā rezultātā uz slidenās grīdas parādās pēdu nospiedumi.

Eļļa ir hidrofobiska, tāpēc šis skaidrojums varētu būt patiess, tomēr daži soctīklu lietotāji joprojām ir pārliecināti par spoku klātbūtni.

Tēmas