foto: Pexels.com
Uzņēmumu "Coca-Cola" skārusi bundžiņu krīze
Pasaulē
2021. gada 3. septembris, 12:09

Uzņēmumu "Coca-Cola" skārusi bundžiņu krīze

Jauns.lv

Ļoģistikas problēmu dēļ Lielbritānijai un Eiropas Savienībai, iespējams, kādu laiku nāksies savus iemīļotos gāzētos dzērienus dzert tikai no plastmasa pudelēm, kamēr “Coca-Cola” atrisinās loģistikas problēmas.

“Coca-cola Europacific Partners”, kas ir atbildīgi par dažādu populāro dzērienu, tostarp “Fanta” un “Sprite”, ražošanu, transportēšanu un pārdošanu 29 valstīs Eirāzijā, atzinuši, ka patlaban saskārušies ar vairākām loģistikas problēmām.

Uzņēmuma finansiālais vadītājs Niks Džandžani norādījis, ka šobrīd ir liels kravas automašīnu vadītāju iztrūkums.

“Mēs esam apmierināti par paveikto pandēmijas laikā, kamēr mūsu darba līmenis ir bijis augstāks nekā daudziem citiem sāncenšiem tirgū,” Džandžani sacīja. “Tomēr aizvien ir daudz loģistikas izaicinājumu un problēmu, kā jau visās nozarēs, un alumīnija bundžu iztrūkums patlaban ir viena no galvenājam problēmām. Bet mēs strādājam ar mūsu partneriem, lai šo veiksmīgi atrisinātu.”

Kravas autovadītāju trūkumu saasinājusi gan Covid-19 pandēmijas izraisītā situācija, gan Brexit. Rezultātā lielai daļai vairumtirgotāju radušās problēmas ar produktu izplatīšanu.

Jauns.lv jau ziņoja, ka pagājušajā mēneša beigās piegādes ķēdes traucējumu dēļ ātro restorānu ķēdes uzņēmums “McDonald’s” nespēja nodrošināt gāzēto dzērienu pudeles un piena kokteiļus vairākos restorānos Lielbritānijā, Skotijā un Velsā.

Soctīklotāji daudzviet Eiropā un Lielbritānijā jau pamanījuši alumīnija bundžās iepakoto “Coca-Cola” dzērienu iztrūkumu, par to paužot savu nepatiko sociālo tīklu ierakstos.