Pasaulē
2021. gada 30. marts, 20:09

Donalds un Melānija Trampi tavā dzimšanas dienā? Bijušais ASV prezidents piedāvā jaunu pakalpojumu

Jauns.lv

Donalda Trampa jaunās mājaslapas apmeklētāji tagad var rezervēt bijušo ASV prezidentu un viņa sievu Melāniju Trampu privātiem pasākumiem, vēsta "The Guardian".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai rezervētu pāri privātam notikumam jāatbild uz vairākiem jautājumiem, piemēram, vai pasākumā būs mediji un vai ieradīsies arī kādi "vērā ņemami" viesi.

Bijušie prezidenti un ievērojamas publiskas personas nereti sastrādājas ar profesionālām aģentūrām, lai piedalītos publiskos pasākumos.

Trampa rīcība esot tipiska cilvēkam, kurš vēlas kontrolēt savu tēlu un gūt no tā visus iespējamos personiskos labumus, norāda medijs.

Kā vairums šādu mājaslapu, kurā tiek piedāvāta iespēja uzaicināt uz privātu pasākumu slavenības, Trampa interneta vietnē gan nav pieejama informācija par pakalpojuma izmaksām.

Bijušā ASV prezidenta mājaslapā teikts: "Paldies par jūsu interesi saņemt apsveikumu no Donalda un Melānijas jūsu īpašajā pasākumā." Tiek ziņots, ka pieprasījuma apstrāde ilgst sešas nedēļas.

Kā apsveikuma pieprasīšanas iemesli minēti – dzimšanas diena pieaugušajiem, bērniem, veterāniem, atvaļinātām militārām personām, kāzu gadadiena, izlaidums, bērna piedzimšana un citi. 

Donalds Tramps vēlēšanu rezultātu pasludināšanas laikā spēlē golfu

Neilgi pirms tam, kad sestdien plašsaziņas līdzekļos izskanēja ziņas par Džo Baidena uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās, viņa pretinieks Donalds Tramps ...

gallery icon
14

Melānija Trampa un viņas stils - uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
48
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās