foto: unsplash.com
ASV kārtējo reizi traģiski beidzas iecere grandiozi atklāt gaidāmā mazuļa dzimumu
Ilustratīvs foto
Pasaulē
2021. gada 23. februāris, 16:13

ASV kārtējo reizi traģiski beidzas iecere grandiozi atklāt gaidāmā mazuļa dzimumu

Jauns.lv

ASV Ņujorkas štatā traģiski bojā gājis vīrietis, kurš būvējis sprādzienbīstamu ierīci, gatavojoties sava gaidāmā mazuļa dzimuma atklāšanas ballītei, atsaucoties uz policiju, ziņo BBC.

28 gadus vecais Kristofers Peknijs svētdien ap pusdienlaiku darbojies ap ierīci, kad tā piepeši eksplodējusi. Policija ziņo, ka Peknijs sprādzienā miris, bet viņa 27 gadus vecais brālis Maikls ar traumām nogādāts slimnīcā.

Gaidāmā mazuļa dzimuma atklāšanas ballītes ASV pēdējā laikā kļuvušas īpaši populāras. Svinību laikā topošie vecāki dažādos veidos, bieži vien arī ļoti bīstamos, sanākušajiem atklāj, vai gaidāmais mazulis ir zēns vai meitene.

Policija nav precizējusi, kāda tieši ierīce eksplodējusi, vien minot, ka tā sastāvējusi no caurulēm. Turpinās incidenta izmeklēšana.

Bojā gājušā vīrieša vecākais brālis stāsta, ka noticis "visdīvainākais negadījums, kādu vien viņš spējis iedomāties". Arī viņš nezina, kas tieši izraisījis sprādzienu.

Šis ir jau kārtējais gadījums, kad gaidāmā mazuļa dzimuma atklāšanas ballīte vai ballītes iecere beidzas traģēdiju. Kāds vīrietis no Mičiganas šī mēneša sākumā mira pēc tam, kad viņam trāpīja šķemba no "mazas lielgabala tipa ierīces". Savukārt divas citas ģimenes vainotas pat kūlas ugunsgrēku izraisīšanā Kalifornijā 2020. gada septembrī un Arizonā 2017. gada aprīlī.

Minētais ugunsgrēks Kalifornijā iznīcinājis vairāk nekā 19 000 hektāru lielu teritoriju. Simtiem cilvēku bija spiesti pamest un liesmās zaudēt mājas.

Bīstams savvaļas ugunsgrēks Kalifornijas ziemeļos

ASV Kalifornijas štata ziemeļdaļā Sjerras kalnu pakājes reģionā ugunsgrēka dēļ, kas strauji izplešas, evakuēti tūkstošiem cilvēku, ceturtdien pavēstīja varasiestādes.

gallery icon

Tēmas