foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: glābēji nepameta suni nelaimē, kad pamanīja viņa skumjo skatienu
Suns pēdējiem spēkiem turas pie balkona margām.
Pasaulē
2020. gada 21. novembris, 22:54

VIDEO: glābēji nepameta suni nelaimē, kad pamanīja viņa skumjo skatienu

Jauns.lv

Meksiku piemeklējušas spēcīgas lietusgāzes, kas izraisījušas plūdus. Dabas stihija prasījusi jau 30 cilvēku dzīvības, kā arī skārusi vairāk nekā 238 tūkstošus iedzīvotāju. Tabasko štata glābēji pierādījuši, kā tik briesmīgā negadījumā ir svarīgs katrs labais darbs. Vīrieši ar telefonu palīdzību iemūžinājuši operāciju, kurā tiek izglābts nelaimē nonācis suns, vēsta „Lad Bible”.

Ar laivu pārvietojoties pa pilsētas ielām un meklējot izdzīvojušos, glābēji pamanīja nelaimē nokļuvušu suni, kas pēdējiem spēkiem turējās pie kādas ēkas balkona. Mājdzīvnieks ar ķepām turējās pie balkona metāla margām un viņa acīs bija redzams nolemtības skatiens. Glābēji nespēja pamest labradoru nelaimē.

foto: Ekrānuzņēmums
Suns pēdējiem spēkiem turas pie balkona margām.

Tiklīdz viņi piepeldēja dzīvniekam tuvāk, suns nevilcinoties mēģināja iekāpt laivā. Noslēgumā viņu izdevās ievilkt laivā, kur pateicīgais labradors noskurinoties sagādāja saviem glābējiem netīru lietus šalti. Vēlāk Meksikas jūras kara flotes pārstāvji savā "Facebook" profilā publicēja fotoattēlu ar izglābto suni, solot viņam atrast gādīgu ģimeni.

foto: Facebook
Armijnieki solījuši sunim atrast gādīgu ģimeni.