foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete atstāja kaķi nepieskatītu tikai pusstundu, bet ar to pietika, lai viņš nopludinātu māju
Amberas saimniekiem nāksies pamatīgi patērēt ietaupījumus.
Pasaulē
2020. gada 26. oktobris, 15:04

Sieviete atstāja kaķi nepieskatītu tikai pusstundu, bet ar to pietika, lai viņš nopludinātu māju

Jauns.lv

26 gadus vecā Jasmīna Storka no Anglijas pilsētas Hallas (Kingstona pie Hallas) nesen atklāja, ka viņas Bengālijas kaķene ir iemācījusies divus jaunus trikus.

Sākumā kaķene Ambera vannas istabā iemācījās atgriez ūdens krānu, kas saimniekiem šķita interesanti un pat smieklīgi. Tomēr pēcāk dzīvnieciņš izdomāja, ka būs jautrāk, ja tiks aizdambēta arī izlietnes noteka. Īpašnieki, saprotot ar ko tas draud beigties, centās neatstāt vaļā vannas istabas durvis.

foto: Twitter
Jasmīna ar savu draugu un mājas mīluli Amberu.

Liktenīgajā rītā viņi tās tomēr aizmirsa aizvērt, vēsta "Daily Mail". Un, kad mājās strādājošā Jasmīna uz pusstundu pameta dzīvesvietu, lai dotos uz veikalu iepirkties, nerātnais dzīvnieks piepildīja savu viltīgo plānu. Kaķene aizdambēja noteku un atvēra ūdens krānu.

Kad saimniece atgriezās, viņa pamanīja, ka māja ir appludināta un no otrā stāva caur griestiem sūcas ūdens. Tikmēr Ambera par notiekošo bija stāvā sajūsmā.

foto: Twitter
Kaķene ir ļoti ziņkārīga, un viņa ļoti mīl savus saimniekus.

"Ambera domāja, ka tas ir lieliski. Viņa ar ķepām sita pa ūdeni, it kā tā būtu jautrākā izklaide pasaulē. Nekādas nožēlas," stāstīja Jasmīna.

Tagad saimniekiem būs jātērē ietaupījumi, lai veiktu remontu. Meitene apgalvo, ka ir priecīga, ka prom bijusi tikai pusstundu, jo pretējā gadījumā skāde varēja būt krietni nopietnāka. Tomēr maz ticams, ka īpašnieki spēs ilgi dusmoties uz tik mīlīgu, lai gan arī palaidnīgu mājas mīluli.

foto: Ekrānuzņēmums
Amberas saimniekiem nāksies pamatīgi patērēt ietaupījumus.

Bengālijas kaķis jeb bengālietis ir reta un unikāla mājas kaķu hibrīdšķirne, kas izveidota 20. gadsimta beigās un radīta mērķtiecīgas selekcijas ceļā, krustojot savvaļas Āzijas leopardkaķi ar mājas kaķiem.