foto: ekrānuzņēmums no video
Krievijā medmāsa iemīlējās bērnu izvarotājā; drīz vien viņa piedzīvoja baisu traģēdiju
Kadrs no izmeklētāju video traģēdijas notikuma vietā.
Pasaulē
2020. gada 16. septembris, 22:12

Krievijā medmāsa iemīlējās bērnu izvarotājā; drīz vien viņa piedzīvoja baisu traģēdiju

Jauns.lv

Medmāsa, kura satika savu jauno partneri kādā iepazīšanās programmā un neaptvēra, ka viņš ir notiesāts bērnu izvarotājs un slepakava, pārnākot mājās no darba atrada savas divas meitas sadurtas līdz nāvei, vēsta "Mirror".

Vitālijs Molčānovs pēc pastrādātajām slepkavībām aizbēga un šobrīd ir meklēšanā. Viņa upuri ir 13 un astoņus gadus vecas meitenes.

Pirms mēneša 40 gadu vecā Valentīna ar savām meitām no Sibīrijas pārcēlās pie sava jaunā drauga. Viņa domāja, ka ir atradusi īstu mīlestību.

Pirms sešiem mēnešiem sieviete ar jauno draugu iepazinusies internetā. Taču viņa nezināja, ka viņas jaunais draugs ir bērnu izvarotājs un slepkava. 2010. gadā viņš pēc vairākiem gadiem ilga cietumsoda izlaists no cietuma.

Valentīna uzsāka darbu slimnīcā Jaroslavļas reģionā, bet otrdien atgriežoties mājās atrada savas meitas mirušas. Viņas mīļākais bija aizbēdzis no notikuma vietas ar baltu velosipēdu.

Krievijas Izmeklēšanas komiteja uzsākusi krimināllietu par dubultu bērnu slepkavību, kas izdarīta ar "galēju nežēlību": "Varbūt šī traģēdija nebūtu notikusi, ja Valentīna pirms dzīvot kopā ar šo vīrieti, ar kuru viņa bija runājusi tikai internetā, zinātu kaut ko svarīgu: viņš jau bija izcietis sodu par bērna izvarošanu un slepkavību." Tomēr Vitālijs šo informāciju no viņas slēpa.

Avoti ziņo, ka Molčānovs kļuvis dusmīgs un greizsirdīgs par Valentīnas garajām darba stundām. Sieviete strādājusi līdz pat 24 stundām un atgriezusies vēlu naktī. Kāds kaimiņš sacījis: "Šī sieviete pārcēlās uz šejieni meklēt laimi. Man ir ļoti žēl viņu un meitenes. Viņš ir briesmonis. Viņš ir tūlīt jāiznīcina." 

Arī kaimiņi par vīrieša pagātni neko neesot zinājuši. Tiesu liecībās noskaidrots, ka abas meitenes pirms nogalināšanas izvarotas, teikts Krievijas Izmeklēšanas komitejas paziņojumā.

Tēmas