foto: AP/Scanpix
Slimnīcā nogādāts Donalda Trampa jaunākais brālis Roberts
Roberts Tramps un Donalds Tramps
Pasaulē
2020. gada 14. augusts, 18:37

Slimnīcā nogādāts Donalda Trampa jaunākais brālis Roberts

Jauns.lv

Jaunākais ASV prezidenta Donalda Trampa (74) brālis Roberts Tramps (71) piektdien nogādāts Ņujorkas slimnīcā, ziņo medijs "ABC News". Informāciju apstiprinājis arī Baltais nams.

Sīkāka informācija par Roberta Trampa veselības stāvokli nav zināma, lai gan, kā vēsta medijs, vairāki avoti norādījuši, ka ASV prezidenta brālis ir "ļoti slims".

Baltā nama preses sekretāre Keilija Makineja apstiprināja hospitalizācijas faktu "ABC News", piebilstot, ka prezidentam un viņa brālim "ir ļoti labas attiecības", un šo informāciju vēlāk apstiprināja arī pats Donalds Tramps.

"Man ir brīnišķīgs brālis. Mums jau kopš pirmās dienas ir lieliskas attiecības, tik sen. Un viņš šobrīd atrodas slimnīcā," Baltā nama preses konferences laikā sacīja Tramps. "Es ceru, ka ar viņu viss būs kārtībā, bet viņam klājas diezgan grūti," viņš piebilda.

Zināms, ka Roberts Tramps jau jūnijā nedēļu pavadījis intensīvās terapijas nodaļā.

Roberts Tramps nesen iesaistījies tiesas procesā ar mērķi atturēt brāļa meitu Mēriju Trampu no grāmatas izdošanas. Mērija Trampa ir ASV prezidenta Donalda Trampa vecākā brāļa Freda Trampa Juniora meita. Freds Tramps mira 42 gadu vecumā no sirdslēkmes. Viņa meita Mērija šogad izdevusi biogrāfisku grāmatu "Too Much and Never Enough", kurā aprakstījusi Trampu ģimenes dzīvi. Publicējot grāmatu tikuši pārkāpti konfidencialitātes līguma noteikumi, kurus viņa parakstījusi pirms divdesmit gadiem.