Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
“Trampam nerūp, cik cilvēku nomirs, viņš tikai vēlas tikt pārvēlēts,” intervijā atklāj Holivudas zvaigzne Roberts De Niro
foto: Ekrānuzņēmums no sniegtās video intervijas BBC
Holivudas zvaigzne, aktieris Roberts De Niro.
Pasaulē

“Trampam nerūp, cik cilvēku nomirs, viņš tikai vēlas tikt pārvēlēts,” intervijā atklāj Holivudas zvaigzne Roberts De Niro

Jauns.lv

Amerikas Savienoto Valstu (ASV) prezidentam Donaldam Trampam nerūp, cik cilvēku nomirs, inficējoties ar Covid-19. Baltajā namā viņš uzvedas kā vājprātīgs, intervijā BBC atklājis Holivudas zvaigzne, aktieris Roberts De Niro.

“Trampam nerūp, cik cilvēku nomirs, viņš tikai vēl...

Viņaprāt, Tramps tikai vēlas tikt pārvēlēts, tāpēc uzvedas tā, it kā viņam rūpētu amerikāņu dzīvības. Cilvēki, par kuriem viņš izliekas, ka tie rūp, patiesībā viņam rūpot vismazāk. Tramps tos iekšēji nicina, jo par viņiem nevēlas uztraukties.

De Niro šobrīd uzturas savā privātmājā Ņujorkas štatā, kuru pandēmija ir skārusi vissmagāk. “Ņujorka šobrīd ir kā spoku pilsēta. Gluži kā zinātniskās fantastikas filmā, bet diemžēl tas notiek realitātē. Sirreāli, jo līdzīga situācija ir arī citviet pasaulē, ” norādījis Holivudas zvaigzne.

Tāpat viņš atklājis, ka ļoti cerot, ka Trampu nepārvēlēs un drīzumā būs jauns ASV prezidents - Džo Baidens. 

Balagāns ASV: cilvēku masas iziet ielās, lai protestētu pret ierobežojumiem

Protesta akcija Kolorādo statā ASV, kur cilvēki iebilst pret ierobežojumiem, kas ieviesti vīrusa dēļ, bet mediķi stājas pretī distancēšanās noteikumu ...

ASV šobrīd ir vislielākais ar jauno koronavīrusu saistīto nāves gadījumu, kā arī vislielākais apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits. Ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu skaits pārsniedzis 82 000, bet inficēto skaits tuvojam pusotram miljonam. 

Pēdējos mēnešos Tramps piedāvājis vairākas dzīvībai bīstamas idejas, kā cīnīties ar Covid-19, tostarp aprīļa izskaņā viņš publiski pauda, ka būtu interesanti pārbaudīt, kā strādā dezinfekcijas līdzekļa injicēšana iekšēji pacientiem, kuriem konstatēta saslimšana.