foto: EPA/Scanpix
Viņš gribēja pasargāt ģimeni: apsēstība ar koronavīrusu noved indieti līdz pašnāvībai
2020. gada 13. februāris, 04:12

Viņš gribēja pasargāt ģimeni: apsēstība ar koronavīrusu noved indieti līdz pašnāvībai

Jauns.lv

Tēvs, kurš maldīgi uzskatīja, ka ir inficējies ar koronavīrusu, meta savai ģimenei ar akmeņiem, lai radinieki nenāktu klāt, bet pēc tam, lai pasargātu viņus no nāvējošā vīrusa - pakārās, vēsta “Daily Mail”.

Mirušā ģimenes locekļi apgalvo, ka vīrietis bijis kā apsēsts, skatījies telefonā video par vīrusa izplatību un ticēja, ka arī ir inficējies.

50 gadus vecais indietis ieslēdzis mājā sievu un bērnu, bet pēc tam pakāries kokā netālu no mātes kapa. Viņa dēls Bala Murali sacīja, ka tēvs pagājušā nedēļā devies uz slimnīcu pēc tam, kad vairākas dienas bijis slims.

Ārsti viņam centušies ieskaidrot, ka tas ir tikai drudzis nevis koronavīruss, kas Ķīnā prasījis jau vairāk nekā 1000 dzīvības. Indijā līdz šim konstatēti trīs koronavīrusa inficēšanās gadījumi, bet neviens ciemā, kurā dzīvoja vīrietis.

Tomēr viņš palicis pie sava un atgriežoties mājās no slimnīcas licis savai ģimenei turēties no viņa pa gabalu. Kad radinieki centušies tuvoties, viņš metis viņiem ar akmeņiem.

“Mans tēvs visu dienu skatījās video par koronavīrusu un sacīja, ka viņam ir līdzīgi simptomi. Viņš mums uzbruka, kad centāmies pārliecināt, ka viņam nav šī nāvējošā slimība,” stāstījis dēls.

Viņš centies sazvanīt valdības palīdzības tālruni, lai lūgtu padomu kā šādā situācijā rīkoties: “Viņi teica, lai neuztraucos par tēvu, jo viņš nav nesenā laikā apmeklējis Ķīnu un, ka man būtu viņš jānomierina. Ja kāds atbildētu laicīgi, mans tēvs būtu dzīvs.”