foto: Ekrānuzņēmums
Kamerā redzams, kā istabā notiek neizskaidrojamas lietas, un pie aizmiguša vīrieša zogas kaut kas briesmīgs
Spoks vēro aizmigušo vīrieti.
Pasaulē
2020. gada 23. janvāris, 06:01

Kamerā redzams, kā istabā notiek neizskaidrojamas lietas, un pie aizmiguša vīrieša zogas kaut kas briesmīgs

Jauns.lv

Internetā atkal kļūst populāri biedējoši kadri ar "neapstrīdamiem" pierādījumiem par spoku esamību. Šoreiz "Facebook" lietotāju uzmanību pievērsis video no kāda dzīvokļa. Tajā redzamais atgādina filmas "Paranormālā aktivitāte" notikumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ieteicams aizmirst par savu skepsi un noskatīties video, kas rada visai nepatīkamas sajūtas. Sākumā var redzēt, ka paši no sevis atveras aizkari, bet pēc brīža logā parādās briesmīgas radības siluets, kas acīmredzami nav no šīs pasaules. Spoks, kā viņu nosaukuši sociālo tīklu lietotāji, gandrīz minūti skatās uz aizmigušu cilvēku.

foto: Ekrānuzņēmums
Spoks vēro aizmigušo vīrieti.

Tālāk viss kļūst vēl neomulīgāk. Dzīvokļa saimnieks, sajutis garu klātbūtni, pamostas. Pastaigājot pa istabu un aizvelkot aizkarus, vīrietis atgriežas gultā ar cerību aizmigt, taču viņa plāniem nebija lemts piepildīties.

Pēc minūtes spoks, kas atradās aiz loga, jau atrodas iekšpusē un turpina skatīties pa sienas caurumu. Būtne nestāv dīkstāvē un dzīvoklī sāk kustēties dažādas lietas, kas atkal pamodina aizmigušo vīrieti. Atliek tikai gaidīt, līdz vīrietis pamanīs spoku, kurš stāv viņa priekšā.

Klejojot no viena istabas gala uz otru, vajāšanas upuris pamana sev pievērsto spoka skatienu. Vīrietis pārbīstas un bēgot zaudē līdzsvaru.

Neskatoties uz to, ka video ir ieguvis milzīgu popularitāti, komentāros cilvēki izsaka šaubas par tā autentiskumu. Daudziem ir aizdomas, ka tā ir montāža.

"Jūs sakāt, ka šis spoks var iziet cauri sienām, bet pirms tam viņam ir jāatver aizkari? Smejos katru reizi, kad redzu šos video," raksta kāds "Facebook" lietotājs.

"Es ticu gariem un visam paranormālajam, bet puiši, tas ir tikai kostīmā tērpies vīrietis," skeptisks ir cits sociālo tīklu lietotājs.

Tēmas