2019. gada 30. novembris, 18:54

Pusaudze Arizonā iesprūst skurstenī, cenšoties slepus ielavīties mājā pēc ilgas ballītes

Jauns.lv

Ugunsdzēsēji Arizonas štata pilsētā Fīniksā vakarā pirms plaši svinētās Pateicības dienas steidzās glābt kādu 17 gadus vecu jaunieti, kura bija iesprūdusi savas mājas skurstenī. Meitene mēģinājusi slepus ielavīties atpakaļ mājā, bet durvis bijušas slēgtas, tāpēc viņa izdomājusi citu veidu, kā iekļūt mājā.

Par laimi, ar meiteni kopā bijusi arī viņas draudzene, kura izsaukusi glābējus.

Jauniete pirms līšanas skurstenī nav iedomājusies, ka dūmvada aizbīdnis jeb šīberis ir aizvērts, tāpēc iesprūdusi. "Viņa iedomājās, ka varētu iekļūt mājā caur skursteni. Es nezināju, ka tas var būt aizvērts. Es nevarēju iedomāties, ka to apakšā var aizvērt. Viņa kārtīgi pārbijās," par meitenes piedzīvojumiem stāsta viņas draudzene Jasmīna.

foto: Ekrānuzņēmums no "Fox News" video.

Meitene panikā esot saukusi, lai draudzene zvana ārkārtas dienestiem. Skurstenī jauniete pavadījusi aptuveni 90 minūtes, 40 no tām, gaidot, kamēr ugunsdzēsēji viņu atbrīvos.

Neapdomīgā dāma no skursteņa tika izcelta sveika un vesela. "Fox News" veidotajā ziņu sižetā pat redzams, kā viņa smaida, kad tiek izcelta no dūmvada. Meitenes vecākiem gan notikušais nav šķitis nekas smieklīgs. "Viņi bija nikni. Patiesi nikni," norāda Jasmīna.

foto: Ekrānuzņēmums no "Fox News" video.