foto: Ekrānuzņēmums
Milzīga cūka TV tiešraidē uzbrūk reportierim, sasmīdinot visus skatītājus
Milzīga cūka nelika mieru TV reportierim un neļāva viņam runāt.
Pasaulē
2019. gada 28. novembris, 06:10

Milzīga cūka TV tiešraidē uzbrūk reportierim, sasmīdinot visus skatītājus

Jauns.lv

Video ar cūku nekavējoties ieguva milzīgu popularitāti. Tomēr žurnālists, kuram dzīvnieks uzmācās, nepārdzīvoja un "Twitterī" pats par sevi pasmējās.

Grieķijas TV kanāla "ANT 1" reportieris Lazos Mantikos tiešraidē no notikuma vietas vēstīja skumjas ziņas, vēsta "CNN". Viņam bija jāpaziņo par postošās viesuļvētras sekām Grieķijā. Pirms tam TV studijas vadītājs paziņoja: "Un tagad mēs dosimies uz Kinetu, kur cilvēki novērtē savus zaudējumus."

Tomēr, kad pieslēdzās kamera, tiešraidē ielauzās milzīga cūka. Tā sāka dzīties pakaļ žurnālistam un pat centās viņam iekost. Mantikosam neizdevās ātri atbrīvoties no uzstājīgās cūkas uzmanības.

foto: Ekrānuzņēmums
Milzīga cūka nelika mieru TV reportierim un neļāva viņam runāt.

"Jorgas, tu mani dzirdi? Mums šeit ir problēma: mums visu rītu pakaļ dzenas cūka. Atvainojiet, puiši, es nevaru palikt vienā vietā - man kož," tiešraidē paziņoja reportieris Lazos Mantikos.

Mantikosa kolēģi nespēja valdīt smieklus, neskatoties uz skumjajiem notikumiem. Viņi ieteica žurnālistam tikt galā ar uzmācīgo "pielūdzēju" un pēc tam atgriezties pie reportāžas.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Francijas un Itālijas Rivjēru, kā arī daļu Grieķijas ir piemeklējušas stipras lietusgāzes, kas izraisīja plūdus un vismaz deviņu cilvēku bojāeju.

Grieķijā svētdienas vakarā un pirmdienas rītā tika atrasti miruši divi vīrieši, kuru burulaiva bija nonākusi sliktos laikapstākļos poe Antirio ostas 250 kilometrus uz rietumiem no Atēnām.

Vēl divas sievietes Grieķijā gāja bojā vētrās Egejas jūras salās. Viena no viņām zaudēja dzīvību, applūstot viņas pagraba istabai Rodas salā, bet otra noslīka Kosas salā, kad bija devusies peldēties.

Grieķijā simtiem mājokļu applūda pēc vētras rajonos uz rietumiem no Atēnām. Stipru lietavu un zemes nogruvumu dēļ tika slēgta automaģistrāle, kas savieno ostas pilsētu Patras un Atēnas.