foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: alpīnists Japānā nofilmē savus pēdējos dzīves mirkļus
Vīrietis paklupa un noslīdēja no kalna.
Pasaulē
2019. gada 31. oktobris, 21:35

VIDEO: alpīnists Japānā nofilmē savus pēdējos dzīves mirkļus

Jauns.lv

Vīrietis uzkāpa Japānas augstākajā virsotnē Fudzi. Viņš savā ceļojumā dalījās ar citiem, pārraidot to tiešsaistē. Skatītāji kļuva par aculieciniekiem šausminošam incidentam.

"Niconico" video vietnes skatītājus šokēja pārraide, ko viņi vēroja tiešraidē. Puisis, kurš nolēma iekarot Fudzi virsotni, pārraidīja tiešraidi, kurā viņš kāpj Japānas augstākajā virsotnē. Teju sasniedzis savu mērķi, japānis tiešraidē paziņoja: "Šis posms ir bīstams, bet neko darīt. Es slīdu." Mirkli vēlāk viņš nokrita no kalna.

foto: Ekrānuzņēmums
Vīrietis paklupa un noslīdēja no kalna.

Video ar krītošo klinšu kāpēju publicējis "Twitter" lietotājs "ponapona979", kurš kļuva par briesmīgā incidenta liecinieku.

Video kadros redzams, kā vīrietis ar kameru vairākas reizes kūleņo un slīd lejā no kalna, bet pēc tam attēls pazūd. Skatītāji par redzēto paziņoja varasiestādēm un tika uzsākta glābšanas operācija.

Dienu vēlāk, netālu no iespējamās kritiena vietas, tika atrasts pamatīgi sakropļots vīrieša ķermenis, vēsta "Soranews24".

Sākotnēji līķi nevarēja atpazīt, jo līdzās tam nebija ne dokumentu, ne telefona. Ķermenis tika nosūtīts uz ekspertīzi. Pagaidām joprojām pastāv niecīga cerība, ka tiešraides autoram izdevies izdzīvot. Galvenais, lai glābējiem viņu izdodas atrast.

Fudzi ir Japānas augstākā virsotne. Tā augstums ir 3776 metru virs jūras līmeņa. Rietumu pasaulē kalns ir pazīstams kā Fudzijama.