foto: Ekrānuzņēmums
Saratovas meitenītes slepkavas māte noliedz dēla vainu: "Viņš ir labs, gudrs un strādīgs"
Mihaila māte atsakās noticēt, ka viņas dēls pāstrādājis šausmīgu noziegumu.
Pasaulē
2019. gada 12. oktobris, 10:30

Saratovas meitenītes slepkavas māte noliedz dēla vainu: "Viņš ir labs, gudrs un strādīgs"

Jauns.lv / LETA

Saratovā par 9 gadus vecās Lizas slepkavību aizdomās turamā vīrieša māte turpina noliegt, ka viņas dēls būtu pastrādājis šo šausmīgo noziegumu. Viņa saka, ka Mihails ir labs, gudrs un strādīgs.

"Viņš ir labs, brīnišķīgs. Mans dēls ir labs cilvēks, tas ir Leopolds, kam vajadzētu iedzert "Ozverīnu". Viņš ir ļoti labs," žurnālistiem paziņoja Mihaila māte.

foto: Ekrānuzņēmums
Mihaila māte atsakās noticēt, ka viņas dēls pāstrādājis šausmīgu noziegumu.

Pie sievietes mājās ieradās arī policija, taču māte nevēlējās atvērt durvis un sarīkoja histēriju. Durvis uzlauza un likumsargi dzīvoklī veica kratīšanu.

Viens no lieciniekiem vēlāk pastāstīja, ka uz balkona tika atrasta bērnu matu stīpiņa ar briljantu imitāciju un sporta apavu pāris.

Jauns.lv jau vēstīja, ka bažas par deviņus gadus veco Lizu no Saratovas radās jau 9. oktobrī, kad viņa devās ceļā uz skolu, taču galamērķī tā arī nenonāca. Meitenes meklēšanā piedalījās vairāk nekā 2000 cilvēku, taču situācija atrisinājās traģiski – tika atrastas meitenes mirstīgās atliekas ar vardarbības pazīmēm.

Baidoties no tā, ka Lizu varētu neizdoties atrast dzīvu, brīvprātīgie meklētāji sāka pārmeklēt ēkas, tostarp garāžas, kuras atradās blakus ceļam uz skolu.

foto: Ekrānuzņēmums no Vk.com
Mihails Tuvatins 9 gadus vecās Lizas slepkavībā ātri vien atzinās.

Pēc divām dienām vienā no garāžām meiteni atrada mirušu, ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Pavisam drīz tika aizturēts arī aizdomās turamais – kāds 1984. gadā dzimis vietējais iedzīvotājs vārdā Mihails Tuvatins. Viņš slepkavībā ātri vien atzinās.