foto: Pixabay
Anglijā vīrietis visu mūžu spiests pārtikt tikai no konserviem
Ilustratīvs attēls
Pasaulē
2019. gada 4. oktobris, 14:13

Anglijā vīrietis visu mūžu spiests pārtikt tikai no konserviem

Jauns.lv

32 gadus vecais Kolstons Hjūgs no Anglijas pilsētas Durslas jau vairāk nekā 29 gadus nevar lietot termiski apstrādātus pārtikas produktus, vēsta “Metro”.

Vīrietis apgalvo, ka viņam kļūst slikti no termiski apstrādātu pārtikas produktu skata, smaržas un tekstūras. Šo diskomfortu vīrietis izjutis jau no divu gadu vecuma.

Skolas pusdienas viņš vienmēr atdevis māsai, bet pats staigājis izsalcis. Parasti Hjūgs pārtiek no konserviem, kukurūzas pārslām, uzkodām un desertiem.

Pirms diviem gadiem viņš vērsies pie ārsta. Aizdomas bijušas par uzmanības deficīta sindromu un hiperaktivitāti, tāpēc vīrietis nosūtīts pie psihiatra. Uzstādītā diagnoze – gremošanas traucējumi.

Ārstēšanu viņš pārtraucis, jo uzskatījis, ka vietējās pilsētas ārsti nav pietiekami kompetenti. Vīrietis joprojām cieš no gremošanas traucējumiem, taču cenšas būt aktīvs un uzturēt veselīgu svaru. Pirms trenažieru zāles apmeklējuma viņš dzer proteīna kokteili.

Patlaban Kolstons strādā par šoferi un izvadā ēdienu. Viņš ir precējies un kopā ar sievu audzina četrus bērnus. Viņu trīs gadus vecajai meitai Holijai arī konstatēti gremošanas traucējumu simptomi. 

Tēmas