foto: Supplied by Capital Pictures
Cietumā pakāries miljonārs Džefrijs Epšteins, kuru apsūdzēja seksa noziegumos
Finansists Džefrijs Epšteins (66).
2019. gada 10. augusts, 21:39

Cietumā pakāries miljonārs Džefrijs Epšteins, kuru apsūdzēja seksa noziegumos

Jauns.lv

66 gadu vecumā savā kamerā cietumā Ņujorkā miris atrasts amerikāņu finansists, miljonārs Džefrijs Epšteins. Viņš ieslodzījumā atradās kopš šī gada jūlija sākuma, kad viņam uzrādītas apsūdzības seksuāla rakstura noziegumos - seksa tirdzniecībā un prostitūcijā.

Ziņas par to, ka Epšteins ir pašnāvnieciski noskaņots, bija jau iepriekš, tāpēc viņš ieslodzījumā Manhatanas cietumā pārvietots uz kameru, kas tiek īpaši novērota. Tomēr sestdienas rītā īsi pēc pl.6 konstatēta kādreizējā sabiedrības elites pārstāvja Džefrija kritiska situācija; viņš aizvests uz slimnīcu, kur konstatēta vīrieša nāve. Lai gan nāves iemesls nav oficiāli komentēts, ASV telekompānija CNN ziņo, ka, visticamāk, viņš pakāries.

Džefrijs Epšteins tiesībsargājošo iestāžu redzeslokā nonāca 2005.gadā, bet trīs gadus vēlāk Floridā viņam uzrādīja apsūdzības seksuāla rakstura noziegumos. Viņš it kā maksājis par seksu pat 14 gadus vecām meitenēm, kā arī nodarbojies ar meiteņu prostitūcijas organizēšanu. Esot ieslodzījumā, parādījušās arvien jaunas detaļas jaunām apsūdzībām.