foto: REUTERS/SCANPIX
Vīrietis Indijā pārgriezis rīkli gaidībās esošai meitai, kura apprecējusies pret tēva gribu
Līgava un līgavainis kāzu ceremonijā Indijā. Ilustratīvs foto.
Pasaulē
2019. gada 16. jūlijs, 16:44

Vīrietis Indijā pārgriezis rīkli gaidībās esošai meitai, kura apprecējusies pret tēva gribu

Jauns.lv

Vīrietis Indijas pilsētā Mumbajā uz ielas līdz nāvei sadūris pats savu meitu, kura bijusi bērniņa gaidībās, jo viņa apprecējusies ar vīrieti, kuru tēvs neatzina par labu esam, ziņo medijs "The Independent".

20 gadus vecā Minakši Čoursija svētdienas rītā atrasta mirusi uz ielas Mumbajā, Indijā. Meitenei ar nazi pāgriezta rīkle.

Tiek ziņots, ka 55 gadus vecais Rādžkurams Čoursija bijis dusmīgs uz savu meitu, kuru neesot klausījusi tēvu un apprecējusies ar vīrieti, kurš viņam nepaticis. Meitenes tēvs šo vīru neesot savai meitai izvēlējies, turklāt bijis neapmierināts arī par to, ka meita bijusi bērniņa gaidībās vēl pirms kāzām.

Rādžkurams Čoursija sestdienas naktī sazinājies ar meitu un norunājis tikšanos svētdienas rītā, apsolot iedot naudu jaunām drēbēm, vēsta Indijas vietējais laikraksts "Indian Express". Satiekoties ar meitu, tēvs iedūris viņai kaklā vairākas reizes, bet pēc tam pārgriezis rīkli un aizbēdzis no notikuma vietas.

Likumsargi vietējiem medijiem atklājuši, ka meitenes tēvs bija ieplānojis, ka meita precēsies šī gada martā. Vīrietis viesiem pats bija izsūtījis ielūgumus uz kāzām.

Šī gada februārī Minakši Čoursija salaulājusies ar attālu radinieku, kurš dzīvojis tajā pašā ciematā, kur uzaugusi arī viņa pati. Pēc kāzām jaunlaulātie devušies dzīvot uz Mumbaju.

Vietējie laikraksti ziņo, ka meitenes tēvs bijis apkaunots par notikušo. Dzimtā ciemata iedzīvotāji vīrieti izsmējuši par to, ka paša meita viņu neklaura. Rādžkuramam bijušas pamatotas aizdomas par to, ka meita palikusi stāvoklī vēl pirms kāzām un baidījās, ka arī šis temats varētu kļūt par apspriestāko dzimtajā ciematā.

Pēc notikušā Indijas likumsargi atrada Rādžkuramu Čoursiju, izmantojot viņa mobila telefona GPS. Vīrietis slepkavībā atzinies.

Tēmas