foto: ekrānuzņēmums no video
Pasaule iesmej par Trampa meitas neveiklajiem centieniem G20 samitā iesaistīties sarunā ar valstu līderiem
Pasaulē
2019. gada 1. jūlijs, 14:22

Pasaule iesmej par Trampa meitas neveiklajiem centieniem G20 samitā iesaistīties sarunā ar valstu līderiem

Jauns.lv

Francijas valdība sociālajā vietnē "Instagram" svētdien dalījusies ar nelielu fragmentu no kāda mirkļa G20 samitā Japānas pilsētā Osakā, kad ASV prezidenta Donalda Trampa meita un padomniece Ivanka centusies iesaistīties sarunā vairākiem valstu līderiem. Pēc videoklipa parādīšanās tīmeklī soctīklu lietotāji vien pasmejas un kritizē Ivanku par neveiklajiem mēģinājumiem.

ASV prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka G20 samitā Japānā centās iesaistīties neformālā sarunā ar Francijas prezidentu Emanuelu Makronu, Lielbritānijas premjerministri Terēzu Meju, Kanādas premjerministru Džastinu Trudo, kā arī Starptautiskā valūtas fonda izpilddirektori Kristīni Lagardu. 

Notiekošo filmēja Francijas valdības sociālo tīklu pārstāvji, kuri savukārt dalījās ar 19 sekunžu garo videoklipu "Instagram". Tajā dzirdams, ka Ivanka Trampa mēģina iesaistīties sarunā par sociālo taisnīgumu.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Ivankas sacītais neesot bijis saprotams, turklāt teiktajam neesot bijusi nekāda loģika. Trampa sarunas laikā aktīvi žestikulēja ar rokām, liekot filmētājam vismaz vizuāli noprast, ka viņa aktīvi iesaistās sarunā.

foto: ekrānuzņēmums no video

Pēc notikušā soctīklu lietotāji aktīvi kritizē Ivanku Trampu.

Piemēram, ASV Pārstāvju palātas locekle no Demokrātiskās partijas Aleksandrija Okasio-Kortesa saziņas vietnē "Twitter" nosoda Ivanku: "Kāds varētu būt par to šokēts, bet būt par kāda meitu patiesībā nav nekāda karjeras kvalifikācija. [...] ASV nepieciešams, lai mūsu prezidents G20 strādātu. Arī kvalificēta diplomāta līdzi ņemšana nenāktu par ļaunu."

Tik dažādā Ivanka Trampa. Neredzēti FOTO no bērnības un pusaudžu gadiem

Neredzēti Ivankas Trampas foto no bērnības un pusaudžu gadiem

gallery icon
78