foto: AFP/Scanpix
Tramps sola Lielbritānijai pēc breksita "fenomenālu" tirdzniecības līgumu ar ASV
US President Donald Trump (R) and Britain's Prime Minister Theresa May (L) gesture as they pose in front of the door of 10 Downing Street in London on June 4, 2019, during their arrival on the second day of their three-day State Visit to the UK. - US President Donald Trump turns from pomp and ceremony to politics and business on Tuesday as he meets Prime Minister Theresa May on the second day of a state visit expected to be accompanied by mass protests. (Photo by Niklas HALLE'N / AFP)
Pasaulē
2019. gada 4. jūnijs, 19:06

Tramps sola Lielbritānijai pēc breksita "fenomenālu" tirdzniecības līgumu ar ASV

Jauns.lv / LETA

ASV prezidents Donalds Tramps paziņojis, ka Lielbritānija noslēgs "fenomenālu" tirdzniecības līgumu ar Savienotajām Valstīm pēc izstāšanās no Eiropas Savienības (ES), un uzslavēja britu premjerministres Terēzas Mejas nostāju breksita sarunās.

"Mūsu valstīm ir vairāk nekā triljons dolāru investēti vienai otras ekonomikā," pēc sarunām ar Meju paziņoja Tramps.

"Tā kā Lielbritānija gatavojas izstāties no ES, ASV ir gatavas fenomenālam tirdzniecības lūgumam starp ASV un Lielbritāniju," paziņoja Tramps.

"Tajā līgumā ir milzīgs potenciāls, es teiktu pat divas un trīs reizes lielāks par to, ko pašreiz darām," viņš piebilda.

Jau vēstīts, ka Tramps pirmdien ieradās trīs dienu valsts vizītē Lielbritānijā.

Trampu klans nolaidies Bakingemas pils dārzā

ASV prezidents Donalds Tramps pirmdien ieradies trīs dienu valsts vizītē Lielbritānijā, kur viņu uzņēmusi karaliene Elizabete II un princis Čārlzs.

gallery icon
32