foto: AFP/Scanpix
Mīklainās slepkavības ar arbaletiem Vācijā: atrasti vēl divi līķi
Viesnīca, kur tika atrasti trīs cilvēku līķi, atrodas Ilzas upes krastā, Bavārijas pilsētā Pasavā, netālu no Austrijas robežas.
Pasaulē
2019. gada 14. maijs, 22:24

Mīklainās slepkavības ar arbaletiem Vācijā: atrasti vēl divi līķi

Jauns.lv

Izmeklētāji Vācijā turpina šķetināt mīklainos apstākļos notikušo slepkavību kādas viesnīcas numuriņā Bavārijā, kur no arbaletu šāvieniem miruši atrasti trīs cilvēki. Neilgi pēc šo cilvēku atrašanas apmēram 650 kilometru attālumā atrasti vēl divi cilvēki, kas sašauti ar arbaletu, ziņo raidorganizācija BBC.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viesnīcas numuriņā Bavārijā tika atrasti trīs cilvēki - viens vīrietis un divas sievietes, bet viņiem blakus atradušies trīs arbaleti. Izmeklētāji norāda, ka tikai divi no tiem tika izmantoti, lai veiktu šāvienus.

Nogalinātais vīrietis un viena no sievietēm atrasti gultā sadevušies rokās. Trešā sieviete tika atrasta uz grīdas. Savukārt mirušo cilvēku savstarpējās attiecības joprojām nav skaidrs.

Vīrietis saņēmis divus bultu šāvienus galvā un trīs krūtis, savukārt sieviete viņam blakus - vienu bultas šāvienu galvā un vēl vienu krūtīs. Sieviete, kura atrasta uz grīdas, mirusi pēc šāviena kaklā.

Izmeklētāji uzsver, ka viesnīcas numuriņā nav bijis neviens cits cilvēks, kā arī nekas neliecina par notikušu konfliktu.

foto: EPA/Scanpix
Ēka apmēram 650 kilometru attālumā no viesnīcas Bavārijā, kur atrasti vēl divi no arbaletu šāvieniem miruši cilvēki.

Neilgi pēc notikušā apmēram 650 kilometru attālumā no viesnīcas Bavārijā kādā dzīvoklī atrastas vēl divas sievietes, kas mirušas no arbaleta šāvieniem.

Izmeklētāji uzskata, ka abas sievietes dzīvoklī mirušas atradušās vairākas dienas. Viena no sievietēm bijusi 35 gadus veca skolotāja, taču otra sieviete bijusi 19 gadus veca. 

Pagaidām nav skaidrs, vai šīs abas lietas ir savā starpā saistītas, taču policijā uzsākta izmeklēšana.