foto: scanpix
Īrijas policijai beidzot izdevies atrast cilvēkus, kas varētu būt saistīti ar brutālu poļu vīrieša slepkavību; starp viņiem latvietis
Īrijas policijas pārstāvji.
Pasaulē
2019. gada 23. janvāris, 10:02

Īrijas policijai beidzot izdevies atrast cilvēkus, kas varētu būt saistīti ar brutālu poļu vīrieša slepkavību; starp viņiem latvietis

Jauns.lv

Korkas pilsētā, Īrijā, aizturēti trīs vīrieši, kas tiek turēti aizdomās par poļu dārznieka brutālu noslepkavošanu pērnā gada vasarā, vēsta portāls “Baltic-Ireland”. 

Vēl pērnā gada izskaņā noziedzniekus aktīvi meklēja Īrijas policija. Tika izteikta versija, ka slepkavas klīst kaut kur starp Latviju un Lietuvu. Tikai 2019. gada janvārī aizdomās turētie atrasti trīs dažādās vietās Korkā. 

Pašlaik aizturēti divi Polijas un viens Latvijas pilsonis, visi vīrieiši ir apmēram 30 gadu vecumā. Aizturētie vīrieši tiek nopratināti uz aizdomu pamata par to, ka viņi izveidojuši un atbalstījuši organizētu noziedzīgu bandu, kuru izmeklētāji tur aizdomās par poļu vīrieša slepkavību.

Jauns.lv jau vēstīja, ka slepkavība tika izdarīta tik brutāli, ka policijas darbiniekiem, kuri strādāja nozieguma vietā, pēc tam bija nepieciešamas psihologa konsultācijas.

Detektīvi uzskata, ka par slepkavību ir atbildīga latviešu-lietuviešu noziedznieku banda, kurai palīdzēja vietējie kriminālnoziedznieki.