foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: iereibis jaunietis sarīko haosu pēc 30 metru lēciena jūrā no kruīza kuģa Bahamu salās
Pasaulē
2019. gada 21. janvāris, 14:04

VIDEO: iereibis jaunietis sarīko haosu pēc 30 metru lēciena jūrā no kruīza kuģa Bahamu salās

Jauns.lv

Pēc lēciena no kruīza kuģa 11. stāva klāja jūrā kādam vīrietim un viņa draugiem visu turpmāko mūžu liegts kompānijas "Royal Caribbean" pakalpojumus, rakste "The Telegraph".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

27 gadus vecais Niks Naidevs sociālajā tīklā "Instagram" lepni publicējis videoklipu, kurā redzams, kā viņš reibuma stāvoklī ielec jūrā no kruīza kuģa 11.klāja. Lēciens kopumā bijis no apmēram 30 metru augstuma.

Naidevs kopā ar draugiem šī gada sākumā atradies uz "Royal Caribbean's Symphony" kruīza kuģa Bahamu salās. Pēc komentāriem noprotams, ka pēc lēciena viņu uz kruīza kuģa atkal nogādāja glābēji nelielā laivā. 

Uzreiz pēc notikušā Naidevs un viņa draugi no kruīza kuģa tika izraidīti. Viņiem pašiem nācās izdomāt, kā nokļūt mājās no Bahamu salām.

View this post on Instagram

Full send. (Check out my channel, link in bio)

A post shared by Nick Naydev (@naydev91) on

"Šī bija stulba un neapdomīga rīcība. Viņam un viņa kompanjoniem ir aizliegts turpmāk doties ar mums kruīziem. Mēs grasāmies uzsākt tiesvedību," norādījuši "Royal Caribbean" pārstāvji.

Lēkšana no ūdenī ir strikti aizliegta ne tikai šīs kompānijas kruīza kuģos, bet arī citos. Ārvalstu mediji ziņo, ka janvāra sākumā kāds 16 gadus vecs puisis pēc iekrišanas ūdenī no kruīza kuģa 8.stāva balkona miris. Jaunietis centies iekļūt savā guļamistabā no blakus kabīnes balkona, taču nokritis.

Beidzot izrāda iespaidīgo jūru un okeānu milzi - pasaulē lielāko kruīza kuģi

Beidzot izrāda iespaidīgo jūru un okeānu milzi - pasaulē lielāko kruīza kuģi

gallery icon
67

Tēmas