foto: Vida Press
13 gadus vecās Džeimijas atrašana viesusi cerību pirms 12 gadiem pazudušās Madelēnas Makkenas vecākos
Pasaulē
2019. gada 14. janvāris, 16:25

13 gadus vecās Džeimijas atrašana viesusi cerību pirms 12 gadiem pazudušās Madelēnas Makkenas vecākos

Jauns.lv

Pirms nu jau 12 gadiem pazudušās Madelēnas Makkenas vecāki pauduši neizsakāmu prieku par 13 gadus vecās Džeimijas atrašanu pēc trīs mēnešu atrašanās gūstā. Notikums devis Madelēnas vecākiem cerību, ka arī viņiem kādu dienu izdosies atrast savu meitu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Madelēnas vecāki “Facebook” pauduši, ka atzinīgi vērtē Viskonsinas Baronas pilsētas apgabala šerifa darbu un visus iesaistītos ļaudis, kas palīdzējuši Džeimijai atgriezties mājās. 

Lai gan Madelēna pazuda tālajā 2007. gada 3.maija vakarā neilgi pirms savas ceturtās dzimšanas dienas, vecāki joprojām nav atmetuši cerības, ka kādu dienu meitu tomēr izdosies atrast. “Lai 2019. gads mums visiem būtu mierīgs un pozitīvs. Izmeklēšana turpinās un mūsu cerības nav mirušas,” pauda Madelēnas vecāki. 

Pirms 13 gadiem pazudusī Madelēna Makkena

Madelēna Makkena pazuda 2007.gadā Portugālē, kamēr viņas vecāki bija izgājuši vakariņās uz tuvējo bāru.

gallery icon
18

Jauns.lv jau ziņoja, ka 88 dienas pēc pazušanas atrasta 13 gadus vecā amerikāniete Džeimija Klosa. Pagājušā gada 15. oktobrī Viskonsinas policija saņēma dīvainu zvanu – tas ilga aptuveni minūti, neviens nerunāja, taču bija dzirdami dažādi kustību trokšņi. Pēc ierašanās adresē, no kuras tika saņemts zvans, policijas skatam pavērās šausminoša aina, proti, uz zemes gulēja noslepkavota sieviete un vīrietis.

Policija noskaidroja, ka noslepkavotie ir pusmūža pāris Denīze un Džeimss, taču no ģimenes mājām bija pazudusi noslepkavotā pāra meita – 13 gadus vecā Džeimija, vēsta ārvalstu mediji. 

Pirmais mēnesis pēc Madelēnas Makkenas pazušanas 2007. gadā

gallery icon
81