foto: EPA/Scanpix
VIDEO: Terēza Meja pirms tikšanās ar Merkeli netiek ārā no mašīnas
Britu premjerministre Terēza Meja netiek laukā no automašīnas.
Pasaulē
2018. gada 11. decembris, 17:16

VIDEO: Terēza Meja pirms tikšanās ar Merkeli netiek ārā no mašīnas

Jauns.lv

Apvienotās Karalistes premjerministre Terēza Meja piedzīvojusi neveiklu brīdi, pirms tikšanās ar Vācijas kancleri Angelu Merkeli netiekot laukā no automašīnas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Meja šodien devusies tūrē pa Eiropu, mēģinot glābt "Breksita" vienošanos. Ierodoties Berlīnē uz tikšanos ar kancleri Angelu Merkeli, sanākušajiem, tai skaitā pašai Merkelei, nācās uzgaidīt, kamēr Meja visbeidzot tika ārā no auto.

Video redzams, kā personāls cenšas atvērt automašīnas durvis, tomēr tas neizdodas. Vai kāds auto uzlicis bērnu drošību? Jautājums paliek atklāts, bet situācija izveidojusies amizanta.

Kā ziņots, premjerministre otrdien devusies tūrē pa Eiropas galvaspilsētām, bet vakarā Briselē viņai paredzēta tikšanās ar Eiropas Savienības (ES) līderiem. Eiropas Komisijas (EK) prezidents Žans Klods Junkers atzinis, ka esot pārsteigts par situāciju, kurā "Breksits" joprojām rada problēmas.

"Es ar Meju redzēšos šovakar, taču man jāsaka (..), ka vienošanās, kuru esam panākuši, ir labākā iespējamā vienošanās. Tā ir vienīgā iespējamā vienošanās," atzina EK prezidents, piebilstot, ka jebkāda tās pārskatīšana nav iespējama.

Mejai paredzēta ar tikšanās arī ar Eiropadomes prezidentu Donaldu Tusku, kuram būs jāvada ceturtdien gaidāmais ārkārtas "Breksita" samits.

2018. gads. Londonā 100 000 demonstrantu iziet ielās, pieprasot vēl vienu referendumu par "Brexit"

gallery icon
27