foto: ZUMAPRESS.com
Ar milzu multfilmu tēliem Ņujorkā aizvadīta tradicionālā Pateicības dienas parāde
November 22, 2018 - New York, New York, United States - Ronald McDonald giant balloon floats at 92nd Annual Macy's Thanksgiving Day Parade on the streets of Manhattan in frigid weather (Credit Image: © Lev Radin/Pacific Press via ZUMA Wire)
Pasaulē
2018. gada 23. novembris, 10:19

Ar milzu multfilmu tēliem Ņujorkā aizvadīta tradicionālā Pateicības dienas parāde

Jauns.lv

Spītējot salam un aukstajam vējam, tūkstošiem cilvēku pulcējās Ņujorkas ielās, lai vērotu tradicionālo Pateicības dienas parādi.

Sūklis Bobs, Pikaču, Grinčs un citi tēli, iemiesojušies milzu balonos, priecēja sanākušos skatītājus. Aizvadīta viena no pēdējā laika aukstākajām Pateicības dienām ASV, tomēr sanākušo sejas arī -6 grādu pēc Celsija salā rotāja smaidi un prieks par krāšņumu visapkārt.

Krāšņi foto: Ņujorkā aizvadīta tradicionālā Pateicības dienas parāde

gallery icon
84

Lai sasildītos, daļa skatītāju bija krietni piedomājuši, ņemot līdzi segas un guļammaisus. Turklāt, lai vērotu parādi no labākā skatu punkta, daudzi bija ieradušies jau vairākas stundas agrāk.

Pateicības dienas parāde ir tradīcija Ņujorkā kopš 1924.gada. Tajā šogad piedalījušies ap 8 tūkstošiem dalībnieku, ieskaitot vidusskolu orķestrus no visas valsts, un to noslēdz Ziemassvētku vecītis. Parādē uzstājās tādi sabiedrībā zināmi mākslinieki, kā Džons Ledžends, Rita Ora un Kellija Klārksone. Dalībnieki gājienā veic apmēram 4 kilometrus.