foto: Facebook
Indijas policijas jaunākais paziņojums: Līga Skromane varētu būt nogalināta
Pasaulē
2018. gada 27. aprīlis, 17:52

Indijas policijas jaunākais paziņojums: Līga Skromane varētu būt nogalināta

Jauns.lv

Latviete Līga Skromane, kuru pirms nedēļas atrada mirušu nomaļā mangrovju audzē Kovalamas štatā Indijā, varētu būt nogalināta, piektdien paziņojusi Indijas policija, kas īsi pēc sievietes līķa atrašanas nāca klajā ar pāragru paziņojumu par, iespējams, izdarītu pašnāvību.

Tiruvanantapuramas pilsētas policijas komisārs P. Prakašs norādīja, ka Līga Skromane varētu būt nožņaugta. Par to, ka patiesais sievietes nāves iemesls varētu būt asfiksija, ceturtdien jau ieminējies tiesu medicīnas eksperts. Ekspertīzes slēdziens būs pieejams sestdien, norādījis P. Prakašs.

Saistībā ar Skromanes nāvi policija nopratinājusi vairākus cilvēkus un izskanējis, ka četri ir aizturēti. Policistu redzeslokā esot nonākuši vietējie narkodīleri un kāršu spēlētāji, kuru iepriekš sniegtajās liecības pamanītas pretrunas, vēstī Indijas portāls "The Week".

Jauns.lv jau vēstīja, ka piektdienas pievakarē Thiruvananthapuramas pilsētā mangrovju audzē upes krastā atrasta marta vidū pazudusī Līga Skromane. Viņas nedzīvais ķermenis bez galvas karājies uz koka, bet galva atrasta mazliet tālāk. Policija pēc sākotnējās apskates pauda aizdomas, ka runa ir pašnāvību, bet māsa uzreiz paziņoja, ka tādai versijai netic. To viņa pauda skaļi drīz vien sasauktajā preses konferencē.

Jau ziņots, ka Indijas dienvidos, Keralas štatā, 14.martā pazuda Latvijas pilsone Līga Skromane, kura tur bija ieradusies kopā ar māsu Ilzi, lai ārstētos pēc tradicionālajām ajūrvēdas metodēm. Līga Skromane, kura cietusi no smagas depresijas, atstājusi ajūrvēdas centru Pothenkodes ciematā. Kāds autorikšas vadītājs pastāstījis policijai, ka viņš aizvedis Līgu uz netālo Kovalamas kūrortu, taču arī tur policija nav spējusi Līgu atrast.

Kovalamas kūrorts atrodas līdzās Thiruvananthapuramai.