foto: Sputnik
FOTO: zemes klēpī gulda pirmos 13 Kemerovas traģēdijas upurus
2018. gada 28. marts, 12:22

FOTO: zemes klēpī gulda pirmos 13 Kemerovas traģēdijas upurus

Jauns.lv

Kemerovā (Krievijā) trešdien notikusi pirmā no vairākām ieplānotajām atvadu ceremonijām sēru namā, kā arī zemes klēpī guldīti pirmie 13 no kopumā 27 līdz šim identificētajiem traģiskā ugunsgrēka upuriem. Nelaimē bojā gājuši 64 cilvēki, seši joprojām skaitās bezvēsts pazuduši.

Zemes klēpī Kemerovā gulda lielveikala traģēdijas upurus

Kemerovā (Krievijā) trešdien notikusi pirmā no vairākām ieplānotajām atvadu ceremonijām sēru namā, kā arī zemes klēpī guldīti pirmie 13 no ...

gallery icon
30

Sēru zālē Kemerovā trešdien radi un draugi atvadījās no 27 gadus vecā Antona Muhina un viņa piecus gadus vecā dēla Ratibora, kuru dzīvības paņēma ugunsnelaime izklaides centrā "Ziemas ķirsis".

foto: Sputnik

11 citi cilvēki šodien tiek izvadīti no baznīcām un katedrālēm, atsevišķas ģimenes vēlējušās savus piederīgos apbedīt bez izvadīšanas no telpām. Cilvēki tiek glabāti vienlaikus četrās pilsētas kapsētās. Tomskā zemes klēpī šodien gulda brāli un māsu - brālis gāja 6.klasē, māsa pirmajā. Kā vēsta Krievijas mediji, bēres katrā gadījumā ir ģimeņu individuāls pasākums; nav plānota plaša kopīga upuru izvadīšana.

Putins ierodas traģēdijas vietā Kemerovā

Kemerovā, kur svētdien notikušajā lielveikala ugunsgrēkā gāja bojā vismaz 64 cilvēki, otrdien uz stihisku mītiņu pie apgabala administrācijas ēkas pulcējušies ...

gallery icon
42

28. marta rītā glābēji pabeiguši darbus tirdzniecības centrā "Ziemas ķirsis". Kemerovas morgos turpinās cilvēku līķu identificēšana.

Tūkstošiem cilvēku Kemerovā sēro par traģēdiju lielveikalā

Ugunsgrēkā tirdzniecības centrā Krievijas pilsētā Kemerovā dzīvību zaudējuši vismaz 64 cilvēki. Bojāgājušo skaits, visticamāk, pieaugs.

gallery icon
82

Milzīgs ugunsgrēks Kemerovas lielveikalā

Liesmas ēkā, kurā atrodas arī boulinga centrs, sauna un vairāki restorāni, pārņēmušas vairāk nekā 1000 kvadrātmetru lielu platību.

gallery icon
50