9Vīri testē: gaļas konservi - kuri labākie, bet kurus labāk atstāt plauktā?
Latvijā tos dēvē par tūristu brokastīm. Šis nosaukums radies padomju laikos, kad tūristi lielākoties bija ļaudis ar lielām mugursomām, kuri nakšņoja teltīs pie ugunskura. Raidījuma “9 Vīri testē” vadītāji Sandris Metuzāls un Rihards Lepers nolēma noskaidrot, ar kuriem konserviem var iet izlūkos.
Uz degustāciju galda smukos ripuļos sakrauti astoņi dažādi gaļas konservi – te ir gan cūkgaļa, gan liellops, gan arī meža gaļa. Jāgriež vaļā un jāskatās, kas kārbām vēderā. Kā jau kārtīgā degustācijā, katrs gaļas izstrādājums tiek vērtēts vairākās kategorijās: dizains, izskats, smarža un visbeidzot – garša. Kārba pēc kārbas tiek cilāta, pētīta, atvērta, apsmaržota un izgaršota. Vīri ir stingri, bet taisnīgi.
Skaties raidījumu “9Vīri testē” un uzzini, kuri konservi kļūs par čempioniem, bet kuriem labāk mest līkumu. Aaprakstu izlasīsi žurnāla “9Vīri” jaunākajā numurā.