Gulbenes novadā bojāgājušajai jaunietei mājās palikusi maza meitiņa
foto: Shutterstock
Meitenei pašai būtu pēc dažādam dienām apritējuši 18 gadi.
112

Gulbenes novadā bojāgājušajai jaunietei mājās palikusi maza meitiņa

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Traģiskajā avārijā Gulbenes novada Lizuma pagastā dzīvību zaudēja četri no spēkratā esošajiem jauniešiem. Viena jauniete šobrīd cīnās par savu dzīvību, bet Lizumā valda sēras.

Gulbenes novadā bojāgājušajai jaunietei mājās pali...

Jau ziņots, ka Gulbenes novadā aizvadītajā naktī avārijā gāja bojā četri pusaudži. Negadījums notika nedaudz pēc pusnakts Lizuma pagastā, uz autoceļa Cesvaine-Velēna. Sākotnējā informācija liecina, ka jaunietis, vadot transportlīdzekli "Audi", zaudēja kontroli pār transportlīdzekli, kā rezultātā tas avarēja un ietriecās kokā.

Saskaņā ar CSDD datiem auto bija 1999. gada “Audi A3″, kura īpašnieks ir mirušā vadītāja brālis. 17 gadus vecajam jaunietim, kurš vadīja automašīnu, nebija tiesību. Tāpat pašreizējā informācija liecina, ka trīs no pieciem jauniešiem tika izsviesti no auto un divi no viņiem atradās zem auto. Divi no bojāgājušajiem jauniešiem ir no vienas ģimenes. Viens no puišiem bija paņēmis līdzi savu jaunāko māsu. Meitene bija arī jaunākā no kompānijas, dzimusi 2010. gadā.

Vienai no bojāgājušajai meitenei svētdien būtu apritējuši 18 gadi. "Nav vairs manas meitiņas, ir devusies debesu valstībā. Tu vienmēr būsi manā sirdī, es tevi ļoti, ļoti mīlu, manu eņģelīt,” sociālajā tīklā "Facebook” pauž meitenes mamma Lāsma.

Zināms, ka meiteni mājas palika gaidīt arī trīsgadīga meitiņa.

Ceļu satiksmes drošības eksperts Oskars Irbītis intervijā "ReTV" atzinis, ka viss liecina par to, ka avarējusī automašīna Lizumā esot braukusi ļoti lielā ātrumā: "Mēs redzam arī fotogrāfijās, ka automobilis ir ļoti smagi cietis."

Arī tuvinieki atklājuši, ka trieciens bijis tik liels, ka grūti bijis pateikt, kurš no jauniešiem ir kurš.