Marko Regža skaidro, kāpēc "Riga" zaudēja RFS Latvijas kausa pusfinālā
foto: FC "Riga"
Marko Regža guva vārtus, tomēr ar to uzvarai nepietika.
Futbols

Marko Regža skaidro, kāpēc "Riga" zaudēja RFS Latvijas kausa pusfinālā

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

"Riga" futbolisti apzinājās, ka viņu pretinieki Latvijas kausa pusfinālā RFS ir stipri standartsituācijās, pēc zaudējuma atzina "Riga" uzbrucējs Marko Regža.

Marko Regža skaidro, kāpēc "Riga" zaudēja RFS Latv...

Jau ziņots, ka RFS futbolisti pirmdien kā pirmie nodrošināja vietu Latvijas kausa izcīņas finālā, savā laukumā ar 2:1 (0:1) pārspējot "Riga" vienību. "Riga" bija priekšā ar 1:0, taču izlaida vadību, un 85. minūtē Harons Ndžī pēc soda sitiena ar galvu raidīja bumbu viesu vārtos.

"Pēc pāris dienām ir nākamā spēle, treneriem ir jāpaskatās video analīze un kas mums nesanāca. Zinājām, ka RFS ir stipri standartsituācijās, taču tāpat ielaidām vārtus. Jāmācās no kļūdām un jāiet tālāk," sarunā ar aģentūru LETA teica Regža.

Latvijas kausa izcīņā "Riga" komandai bija reālāk izcīnīt titulu, jo virslīgā RFS ir par sešiem punktiem vairāk un viena spēle rezervē.  "Šī bija svarīga spēle. Gatavojāmies, kā jebkuram nopietnam mačam, turklāt tas bija Rīgas derbijs, kuru vienmēr vēlamies uzvarēt," atzina Regža.

"Riga" komandai vairākas reizes izdevās apdraudēt pretinieku vārtus, bet tikai vienā epizodē sitiens bija rezultatīvs, 33.minūtē izceļoties tieši Regžam. "Centos darīt savu darbu. Kaut kas sanāca, kaut kas - nē," lakonisks bija Regža, kurš tika nomainīts 73. minūtē pie rezultāta 1:1.

Otru pusfināla pāri veido "Auda" un "Liepāja", kuras savu savstarpējo dueli aizvadīs trešdien "Skonto" stadionā.