Atver vārtus vasarai, grilējot sulīgu zivi!
foto: Mi
Grilēts lasis ar baklažāniem
Garšīgi

Atver vārtus vasarai, grilējot sulīgu zivi!

Padomu nodaļa

Žurnāls "100 Labi Padomi"

Vai Tu vēlies pagatavot ko gardu, vieglu un veselīgu? Grilēta zivs ir lieliska izvēle, kas vienlaikus ir gan garšīga, gan piemērota veselīgam dzīvesveidam. Šajā rakstā uzzināsi, kāpēc grilēta zivs ir tik īpaša un kāpēc tā jāiekļauj Tavā ēdienkartē.

Kāpēc izvēlēties grilētu zivi?


Grilēta zivs ir ne tikai garšīga, bet arī ļoti veselīga. Zivīs ir daudz omega-3 taukskābju, kas palīdz sirds un asinsvadu veselībai, kā arī stiprina smadzenes. Grilēšana ļauj saglabāt visas vērtīgās vielas, jo, šādi gatavojot, tiek izmantots maz tauku un zivis nesatur lieku eļļu.
Turklāt grilēta zivs ir viegli sagremojama un piemērota tiem, kuri rūpējas par slaido līniju. Tā ir arī daudzveidīga – Tu vari izvēlēties dažādas zivju sugas, piemēram, lasi, mencu vai foreli, un katra no tām piedāvā savu īpašo garšu un uzturvērtību.


Grilētas zivs gatavošanas priekšrocības


Grilēšana ir ātrs un vienkāršs gatavošanas veids. Tā ļauj zivij saglabāt sulīgumu un dabīgo aromātu, kas uzmundrina garšas kārpiņas. Turklāt grilētas zivis vari pasniegt gan karstas, gan atdzesētas – tās ir piemērotas gan vasaras piknikam, gan elegantam vakariņu galdam.
Vēl viena lieliska lieta - grilēta zivs labi sader ar dažādiem dārzeņiem un salātiem, padarot maltīti pilnvērtīgu un sabalansētu.


Sāc jau šodien!


Grilēta zivs ir Tava lieliskā vasaras izvēle, ja vēlies pagatavot ko veselīgu, vieglu un ļoti gardu. Atver vārtus vasarai - izmēģini šo gatavošanas veidu un baudi dabisku, izcilu garšu!