3dienas
10stundas
31minūtes
00sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Mūzika

Publicēts "Singapūras Satīna" un Rolanda Če dziesmas "RISKĒT" jaunais videoklips

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Populārie pašmāju repa mākslinieki “Singapūras Satīns” un rolands če aicina iepazīties ar kopīgi izdotā singla “RISKĒT” video versiju. Singls “RISKĒT” iekļauts oktobra sākumā iznākušajā “Singapūras Satīna” albumā “SUPER DUPER”, kas jau laikus visus grupas klausītājus iesildīs nākamajā pavasarī gaidāmajiem lielkoncertiem koncertzālē “Palladium”.

Publicēts "Singapūras Satīna" un Rolanda Če dziesm...

RISKĒT” mūzikas video veidojuši režisors ir Kristaps Deičs un producente Elizabete Šukste, tas filmēts iluzionisma teātra un muzeja “Mystero” telpās.

“Kad mēs iegājām Rolanda studijā, uzreiz sapratām, ka šī būs leģendāra sadarbība. Rolands uztaisīja ļoti unikāla skanējuma bītu, mums bija skaidra vīzija,  ka šī būs dziesma par riskantu dzīvesveidu. Joks par to, ka viena no lietām, kas definē dzīvi uz naža asmens ir lauksaimniecības dīzeļdegvielas izmantošana ikdienas transportlīdzeklī,  kļuva par dziesmas piedziedājumu un tagad varam tikai brīnīties, ka gandrīz dekādes laikā kopš grupa pastāv, šis ir pirmais mūsu kopīgais gabals ar Rolandu,” par dziesmas tapšanu stāsta Eliots no “Singapūras Satīna”. 

“Dziesma ir kā dievišķās kreācijas pieskāriens no debesīm, spontanitātes uzvaras gājiens konkrētajā laikā un telpā. Kad džeki atnāca uz studiju, viņiem nebija ne jausmas, ko un kādam projektam tās dienas potenciālais darbs tiks radīts, un tad tapa šī brīnišķīgā kompozīcija. Kā saka, ja liktenis paver savas rokas, tad nekavējies un skauj to, ” papildina rolands če.

“Singapūras Satīns” izsludinājis divu dienu svinības koncertzālē “Palladium” un oficiāli ielūdz ikvienu fanu tām pievienoties 2025. gada 16. un 17. aprīlī. Lielkoncertā “SUPER DUPER” izskanēs gan grupas jaunākie veikumi, gan par ballīšu himnām kļuvušie hiti, gan prasīgāko mūzikas gardēžu mīlētās pērles no grupas agrīnās daiļrades. Biļetes atrodamas ekase.lv.