Als Pačīno gandrīz nomiris no Covid-19: "Mans pulss bija pazudis"
foto: Richard Harbaugh/AMPAS/Shutterstock/ Vida Press
Kad viņam jautāja, vai šī pieredze radīja kādus "metafiziskus pārdzīvojumus," Pačīno atbildēja: "Es neredzēju nekādu baltu gaismu vai ko tamlīdzīgu. Tur nekā nebija."
Slavenības

Als Pačīno gandrīz nomiris no Covid-19: "Mans pulss bija pazudis"

Paula Ivanova

Jauns.lv

Holivudas zvaigznei Alam Pačīno 2020. gada pandēmijas laikā bija tik tuva nāves pieredze ar Covid-19, ka viņš pat zaudējis pulsu.

Als Pačīno gandrīz nomiris no Covid-19: "Mans puls...

"Oskara" balvas ieguvējs "The New York Times" podkāstā "The Interview" sacīja, ka infekcija izraisījusi dehidratāciju: "Mans pulss pazuda. Tas bija tik - tu esi te, tad neesi. Es domāju: Wow, tev pat nav atmiņu. Tev nav nekā. Dīvaina putra."

"Notika tā, ka es nejutos labi - bija neparasti slikti," skaidroja Pačīno. "Man bija drudzis, un es sāku dehidrēties. Tā nu es lūdzu kādam pasaukt medmāsu. Es sēdēju savās mājās un pēkšņi biju prom. Tā vienkārši. Man nebija pulsa. Pēc dažām minūtēm bija klāt - ātrā palīdzība manā mājas priekšā. Manā viesistabā bija kādi seši neatliekamās palīdzības mediķi un divi ārsti, kuri bija ģērbušies tādos kostīmos, it kā tie būtu no kosmosa. Tas bija šokējoši, atverot acis un redzot to. Viņi visi bija man apkārt un sacīja: 'Viņš ir atpakaļ. Viņš ir šeit.'""

Kad viņam jautāja, vai šī pieredze radīja kādus "metafiziskus pārdzīvojumus," Pačīno atbildēja: "Es neredzēju nekādu baltu gaismu vai ko tamlīdzīgu. Tur nekā nebija. Kā Hamlets saka: 'Būt vai nebūt'; 'Neatklātā zeme, no kuras neviens ceļinieks neatgriežas.' Un viņš saka divus vārdus: 'vairs nav.' Tā arī bija - vairs nav. Tevis nav. Es nekad dzīvē nebiju par to domājis. Bet aktieriem tas skan labi, ja var pateikt: "Es reiz nomiru". Bet ko tas nozīmē, kad nekā vairs nav?"

Pačīno šobrīd reklamē savu gaidāmo memuāru "Sonny Boy", kas iznāks 15. oktobrī. Tāpat aktieris redzams Džonija Depa režisētajā filmā "Modì, Three Days on the Wing of Madness", kas tika prezentēta šī gada Sansevastjanas filmu festivālā. Nākamās "Oskara" laureāta lomas ietver filmas "Lear Rex", jaunu "Karalis Līrs" adaptāciju, un šausmu filmu "The Ritual".