Mēnesis bez Delona. Aktiera meita Anuška padalās ar arhīva foto un aizkustinošu atzīšanos
foto: instagram/anouchkadelon
Alēns Delons ar meitu Anušku.
Slavenības
Vakar 19:50

Mēnesis bez Delona. Aktiera meita Anuška padalās ar arhīva foto un aizkustinošu atzīšanos

Gerda Ansone

Jauns.lv

Franču aktiera Alēna Delona (1935-2024) vienīgā meita Anuška (33) godinājusi tēva piemiņu tieši mēnesi pēc viņa nāves. Kino leģenda mūžībā devās šā gada 18. augustā 88 gadu vecumā.

Mēnesis bez Delona. Aktiera meita Anuška padalās a...

Anuška godinājusi mīļotā cilvēka piemiņu un sociālajos tīklos padalījusies savās emocijās par tēti. Viņa atzinusi, ka smagi pārdzīvo viņa zaudējumu un skumjas par to izjutīs visu atlikušo mūžu.

“Mēnesis bez tevis, un tas man rada trauksmi. Mēnesis bez mūsu brīžiem, bez manas rokas tavējā, un tā bez gala... Mēnesi pēc tevis skumst mazdēls. Viņš man saka: “Tev pietrūkst vectēva? Viss ir labi. Mammu, paskaties uz viņa fotogrāfiju.” Jau mēnesi katru dienu ap pusdienlaiku domāju, ka vēlos tev piezvanīt, kā jau katru dienu pirms tam... Bet tas bija agrāk...” rakstīja Anuška.

Alēna Delona meita publiskojusi arhīva fotogrāfijas ar savu tēvu, kā arī parādījusi attēlu, kas ievietots rāmītī un nolikts viņas mājās goda vietā, pieminot tēti. Anuška uzsvērusi, ka nekad viņu neaizmirsīs un viņš uz visiem laikiem paliks viņas sirdī. “Man tevis pietrūks visu mūžu... Tu esi pirmais vīrietis manā mūžā, kurš man visu iemācīja. Un tas, kurš mani atkal mācīs. Kurš turpinās dzīvot vēl ilgi. Cik skaisti 18. augustā tika teikts: “Delons nav miris. Viņš ir kļuvis mūžīgs”,” piebilda Anuška.

Alēns Delons ar meitu un dēliem

Alēns Delons mūžībā devās šā gada 18. augustā. Dzīves pēdējās dienas viņš pavadīja savās mājās Dušī, Francijā. Viņam līdzās bija tuvinieki. Bez meitas Anuškas aktierim ir dēls Entonijs, kurš dzimis viņa laulībā ar aktrisi Natāliju Delonu, un dēls Alēns Fabjēns, kuru viņam dāvājusi modele un žurnāliste Rozālija van Brēmena (viņa ir arī Anuškas māte).