Renārs un Ieva Zeltiņi izbauda "importa randiņu" - Džastina Timberleika koncertā
foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Ievai un Renāram šis bija skaists ceļojums.
Slavenības
2024. gada 14. septembrī, 10:07

Renārs un Ieva Zeltiņi izbauda "importa randiņu" - Džastina Timberleika koncertā

Ligita Eglīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Šovmenis Renārs Zeltiņš ar sievu Ievu Kohu-Zeltiņu Kopenhāgenā Dānijā bez bērniem baudīja viens otra mīlestību un amerikāņu popzvaigznes Džastina Timberleika koncertu.

Renārs un Ieva Zeltiņi izbauda "importa randiņu" -...

“Manā personīgajā elku listē Džastins Timberleiks ir top 3 mākslinieks. Divu stundu koncerts bija kosmoss!” tā "Instagram" jūsmoja Zeltiņš.

“Viņš spēja aizkustināt Vārnu ielas republikas pašpuikas dziļākās stīgas un spēcīgi iedvesmot. Bet ko tas viss būtu bijis vērts, ja es to nespētu dalīt ar savu dārgo sievu. Paldies, Ieva Koha-Zeltiņa, par šo mini dēku. Mēs bezgalīgi mīlam savus bērnus, bet laiks laulībai ir vitāli nozīmīgs. Nekad neatlieciet mīlestību,” rosina Renārs Zeltiņš, neaizmirstot pateikties arī savai un sievas mammai par bērnu pieskatīšanu. “Bez viņām mūsu mazais importa randevū nebūtu iespējams.”

Savukārt Ieva soctīklā "Facebook" teica paldies Džastinam par "koncertu, kura dēļ es beidzot atkal varēju sniegt un saņemt nedalītu uzmanību no sava vīra, izsmieties, izrunāties, arī izgulēt pirmo netraucēta miega nakti pēdējā gada laikā, baudīt, būt un sajust sevi ne tikai kā sievu un mammu, bet arī kā personību, kurā ir brīvība, vieglums un spontanitāte".