Tradicionāli t/c Origo atklāts Starptautiskais Baltijas baleta festivāls
foto: Publicitātes foto / Ēriks Erbreideris

Tradicionāli t/c Origo atklāts Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Reklāmas projekts

Tradicionāli ar atklāšanas koncertu multifunkcionālā tirdzniecības centra “Origo” ātrijā atklāts 29. Starptautiskais Baltijas baleta festivāls, vienkopus pulcējot gan vietējos, gan pasaulē atzītus baleta māksliniekus un skatītājiem piedāvājot dziļus, pasaulīgus un kaislīgus stāstus dejas valodā.

Starptautiskā Baltijas baleta festivāla devīze ir “No klasikas līdz avangardam”, tāpēc atklāšanas koncertā multifunkcionālajā tirdzniecības centrā “Origo” piedalījās dažādu baleta un deju žanru pārstāvji, kā arī Latvijas jaunie horeogrāfi un dejotāji. Koši, drosmīgi un arī klasiski eleganti priekšnesumi bija skatāmi Rīgas Baleta skolas, Kultūras akadēmijas Laikmetīgās dejas nodaļas, Tāļa Sila Baleta akadēmijas, deju studiju “Virziens, “Demo”, “Benefice”, “Buras” un “Dzirnas” dejotāju izpildījumā. Baltijas baleta festivāla programma ir paredzēta ļoti daudzpusīga, piedāvājot vairākus koncertus ar vietējo un ārvalstu mākslinieku uzstāšanos un demonstrējot dejas pasaules daudzveidību un šarmu.

Tradicionāli Starptautiskā Baltijas baleta festivāla atklāšanas koncerts norisinās multifunkcionālā tirdzniecības centra “Origo” ātrijā. Tā ir ikgadēja tradīcija, ko gadu no gada gaida gan t/c “Origo” apmeklētāji, gan dejas mākslas cienītāji. Kopš 1999. gada festivāls vienmēr ticis atklāts t/c “Origo” telpās.

Video: Emīls Trauliņš

“Baltijas baleta festivāla atklāšanas koncerts ik gadu priecē t/c “Origo” apmeklētājus un vieno dažādu dejas mākslas žanru cienītājus. “Origo” ir apmeklētākais tirdzniecības centrs pašā Rīgas centrā, līdz ar to mēs cenšamies piedāvāt daudzveidīgu apmeklējuma pieredzi, sākot ar ikdienai nepieciešamām precēm un pakalpojumiem līdz plašai pasākumu programmai. Kultūras pasākumu norise un  tradīciju uzturēšana ir daļa no pilsētas ilgtspējas un kopienu attīstības veidošanas, ko paredz  t/c “Origo”  ilgtspējas stratēģija. T/c “Origo” apmeklētāji augstu novērtē gan daudzveidīgo piedāvājumu, gan ērto iepirkšanās vidi un brīvā laika pavadīšanas iespējas, tāpēc aizvien priekšroku dod tieši t/c “Origo””, norāda “Linstow Baltic” un multifunkcionālā centra “Origo” komercdirektore Evija Majevska.

Atklāts 29. Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Tirdzniecības centrs “Origo” ir viens no plašākajiem un modernākajiem iepirkšanās centriem pašā Rīgas sirdī, ko pērn apmeklēja vairāk nekā 20 miljoni Rīgas iedzīvotāju un viesu. Pateicoties ērtai un pieejamai atrašanās vietai, kā arī pārdomātai nomnieku izvēlei, t/c “Origo” nodrošina daudzpusīgu veikalu un pakalpojumu piedāvājumu, kas tiek nemitīgi papildināts. Pircējiem tādējādi tiek nodrošināta daudzveidīga un ērta iepirkšanās pieredze.

T/c “Origo” ir ērti pieejams gan tiem, kuri uz pilsētu dodas ar sabiedrisko transportu, gan tiem, kuri pārvietojas ar privāto automašīnu (tostarp elektroauto) vai velosipēdu. Pircēji var novietojot auto pazemes autostāvvietā pirmo stundu bez maksas, t/c “Origo” informācijas centrā uzrādot tās dienas pirkuma čeku par jebkuru summu un pretī saņemot bezmaksas autostāvvietas kuponu.

Par t/c “Origo”

2020. gadā rekonstruētais un paplašinātais tirdzniecības centrs “Origo” ir viens no modernākajiem iepirkšanās centriem Latvijā. Jaunās ēkas pirmajos trīs stāvos izvietotas ērtas tirdzniecības un pakalpojumu sniedzēju telpas, savukārt ēkas augšējos trīs stāvos atrodas “Origo One” biznesa centrs ar augstvērtīgiem A klases birojiem. Tirdzniecības centrā “Origo” pieejams plašs vietējo un starptautisko zīmolu klāsts, tostarp “Home&You”, “Springfield”, “Women’secret”, “Ivo Nikkolo’’, “Reserved”, “Lindex”, “Douglas”, “Sportland’’, “Skechers”, “Sinsay”, “Multilukss”, “LMT”, “Virši”, “Euronics”, “Stenders”, “Vapiano”, “Ginger”, “Gan Bei”, “Caffeine”, “Rimi Hyper”, “Rimi Mini”, “Veselības centrs 4”, “E. Gulbja Laboratorija’’ un “Rīgas satiksme”.

Plašāka informācija: www.origo.lv.

Tēmas