4dienas
1stundas
59minūtes
53sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pasaulē

"Vienmēr esmu sapņojis šeit strādāt!": Donalds Tramps piestrādā "McDonald's", cenšoties iekarot izšķiroši svarīgās Pensilvānijas balsis

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Bijušais prezidents svētdien apmeklēja vienu no leģendārā uzņēmuma "McDonald's" ēstuvēm Fīstervilā-Trevosā Pensilvānijas štatā, kura balsojums ir izšķiroši svarīgs 5. novembrī gaidāmajās ASV prezidenta vēlēšanās, kur viņa pretiniece būs pašreizējā viceprezidente Kamala Harisa, un iejutās darbinieka ādā, gatavojot kartupeļus frī un pie lodziņa apkalpojot klientus.

"Vienmēr esmu sapņojis šeit strādāt!": Donalds Tra...

Jāpiebilst, ka frī kartupeļu gatavošanu kā savu kādreizējo nodarbi bija minējusi Harisa, savukārt Tramps regulāri, nenorādot nekādus pierādījumus, mēdz apsūdzēt Harisu savas biogrāfijas faktu izdomāšanā.

"Es meklēju darbu," Tramps svētdien paziņoja "McDonald’s" ēstuves īpašniekam Fīstervilā-Trevosā, "Un es vienmēr esmu vēlējies strādāt McDonald’s, bet nekad to neizdarīju. Es kandidēju pret kādu, kas apgalvo, ka tur strādājusi, bet izrādās, ka tas bija pilnīgi safabricēts stāsts."

Donalds Tramps strādā "McDonald's"

Donalds Tramps strādā "McDonald's", cenšoties iegūt balsis izšķirošajā Pensilvānijas štatā; 20.10.2024.

ASV eksprezidents un republikāņu kandidāts 5. novembrī paredzētajās ASV prezidenta vēlēšanās Donalds Tramps pastrādāja kādā "McDonald's" ēstuvē Pensilvānijā. Šī štata ...

Tikmēr Harisa ignorē Trampa un viņa atbalstītāju, tostarp konservatīvo mediju aicinājumus uzrādīt pierādījumus par strādāšanu "McDonald’s". Viņas vēlēšanu kampaņas komanda nav atbildējusi uz lūgumu komentēt Trampa apgalvojumus un viņa vizīti "McDonald’s". Viņas kampaņas pārstāvis izteicās CNN, ka Harisa strādājusi "McDonald’s" ēstuvē Kalifornijas štata Alamedā 1983. gada vasarā, kad viņa vēl bija studente Hovarda universitātē Vašingtonā. Harisa toreiz strādājusi par kasieri, kā arī darbojusies pie frī kartupeļu un saldējuma mašīnām.

Savulaik bijušais ASV prezidents Bils Klintons jokoja, ka Harisa pārspēs viņa rekordu kā prezidents, kurš visvairāk laika pavadījis, strādājot "McDonald’s". 

Tas netraucēja Trampam svētdien apgalvot, ka viņš "McDonald's" ir "nostrādājis 15 minūtes ilgāk nekā Kamala".