Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Chocolate truffles with rose petal, selective focus

Šokolādes konfektes

Sastāvdaļas
  • 100ml jāņogu vīns
  • 200g šokolāde 72%
  • kakao pulveris (bez piedevām)
Šokolāde, tāpat kā kakao, savu uzvaras gājienu sāka no Centrālās un Dienvidamerikas. Indiāņi izsenis jau pazinuši tumšo dzērienu, kura pagatavošanai tie izmantoja samaltas un apceptas kakao pupiņas. Laikam ejot, kakao sāka gatavo visā pasaulē un arī šokolādes konfektes pagatavot mājas apstākļos nav sarežģīts process.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Šokolādi sarīvē uz smalkās rīves. Vīnu uzkarsē ( bet nevāra) un ielej to sarīvētā šokolādē. Maisa, kamēr šokolāde pilnībā izkususi, apsedz ar pārtikas plēvi un novieto ledusskapī uz 12 stundām.
2
Masu izņem no ledusskapja uz pusstundu un ar rokām izveido apaļas bumbiņas un apviļā tās kakao pulverī. Pārliek skaistā traukā un konfektes gatavas baudīšanai.

Pievienot komentāru

Saldumi