Ušakovs rīko zibakciju, lai mazinātu naidu starp dažādām tautām Latvijā. FOTO
Ar šo akciju dalībnieki vēloties viesiem pateikt: "Dzimtene mums ir viena, un kopā mēs varam padarīt mūsu Latviju par stipru valsti!"
Runā Rīga
2014. gada 21. marts, 18:18

Ušakovs rīko zibakciju, lai mazinātu naidu starp dažādām tautām Latvijā. FOTO

Jauns.lv

Pāris simti cilvēku Rīgas centrā piektdien piedalījās zibakcijā "Latvija - mana dzimtene!", kuras mērķis esot mazināt naidu un neuzticēšanos starp dažādām tautām Latvijas sabiedrībā.

Kā akcijas organizators tiek minēts Rīgas mērs Nils Ušakovs kopā ar sabiedrisko organizāciju "Latvija - mana dzimtene", kuras aktīvisti bija tērpušies baltās jakās ar šādu pašu uzrakstu, kā arī uzrakstu "Nil Suport Team".

Akcija tikusi sarīkota, jo tās organizatori nevēloties, lai Latvijas sabiedrības locekļi tiktu sanaidoti viens pret otru un lai Latvijā atkārtotos Ukrainas notikumi. Ar šo akciju dalībnieki vēloties viesiem pateikt: "Dzimtene mums ir viena, un kopā mēs varam padarīt mūsu Latviju par stipru valsti!"

Sākoties akcijai, tās dalībnieki skandināja: "Latvija, mana dzimtene!" Starp zibakcijas dalībniekiem bija redzams Ušakovs ar kundzi Jeļenu, viņa preses sekretārs Sandris Točs un žurnālists Andrejs Mamikins, kurš no "Saskaņas centra" saraksta kandidēs Eiropas Parlamenta vēlēšanās.

LETA, Foto: Ieva Lūka/LETA