Pasaules hokeja čempionātu rādīs MTG kanālos un OTV
Latvijas hokejisti turnīru sāks 10.maijā, kad būs jāmērojas spēkiem ar Somijas valstsvienību.
Sabiedrība
2014. gada 23. aprīlis, 13:19

Pasaules hokeja čempionātu rādīs MTG kanālos un OTV

Jauns.lv

Pasaules hokeja čempionāta spēles rādīs četros MTG kanālos un OTV, aģentūru BNS informēja MTG TV Latvia pārstāve Marta Zandersone.

Latvijas hokeja komandas sniegumam, čempionāta pusfinālu un fināla spēlēm tiešraidē varēs sekot kanālos TV3 , TV5  un OTV, kā arī video portālā un aplikācijā "TVPlay" un LMT mobilajos telefonos.

"TVPlay" ikviens interneta lietotājs varēs skatīties arī Latvijas spēļu atkārtojumus un spilgtākos momentus no visām čempionāta spēlēm. "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" Pasaules čempionāta hokejā laikā pārraidīs visas 64 spēles un kanāls TV6 ļaus sekot 26 spēlēm. Savukārt Krievijas valsts vienības cīņas, papildu Latvijas spēlēm, rādīs kanāls TV5 .

Pasaules čempionātu hokejā komentēs Viasat Sport Baltic komentētāji Oļegs Sorokins, Artis Ābols, Jānis Vuguls, Aivars Zahārovs, Toms Prāmnieks, Armands Simsons un kanālā TV5 spēles komentēs Anatolijs Kreipāns un Vladimirs Ivanovs.

Šogad Pasaules čempionāts hokejā norisināsies jau 78.reizi un šogad tas notiks Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā. Latvijas hokejisti turnīru sāks 10.maijā, kad būs jāmērojas spēkiem ar Somijas valstsvienību.

BNS/Foto: Lita Krone/LETA