Kā "Forum Cinemas" atklāja vasaras kino sezonu un kinoteātra terasi. FOTO
Dziedātāja Samanta Tīna kino vasaras sezonas atklāšanas svinībās noskatījās filmas "Miljoniem iespēju, kā atdot galus" pirmizrādi.
Kultūra
2014. gada 31. maijs, 10:36

Kā "Forum Cinemas" atklāja vasaras kino sezonu un kinoteātra terasi. FOTO

Jauns.lv

30. maijā galvaspilsētas Rīgas populārais kinoteātris „Forum Cinemas” kopā ar sabiedrībā zināmiem ļaudīm nosvinēja vasaras kino sezonas atklāšanu. Tika atklāta arī kinoteātra terase, no kuras paveras brīnišķīgs skats uz Vecrīgu.

Pasākuma laikā TV zvaigzne Renārs Zeltiņš un kino blogeris Sergejs viesus iepazīstināja ar lielākajām projekta „Kino vasara" filmām – „Transformeri: Iznīcības laikmets”, „Džampstrīta 22”, „Kā pieradināt pūķi 2”, „Bruņurupuči nindzjas”, „Miljoniem iespēju, kā atdot galus”, „Melnā feja Malefisenta”, „Galaktikas sargi”, „Solis augšup: Uz visu banku”, „Lidmašīnas: Dzēš un glābj” un „Neiznīcināmie 3”.

Viesu vidū bija modes mākslinieki Šeila, Indra Salceviča, Aleksandrs Pavlovs ar un viņa dzīvesbiedre Pavlova modes nama direktore Agnija Granda, stila un attiecību speciāliste Ieva Lejiņa, dziedātāja Samanta Tīna, dejotāju pāris Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis, kolorītais modelis un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs un citi.

Sarunā ar Kasjauns.lv Ieva Lejiņa pastāstīja, ka viņa ar dzīvesbiedru kinoteātri apmeklē visu gadu, bet vasaras sezonas esot īpašas, jo svarīgāk par redzēto kino, ir sēdēšana pēdējā rindā un skūpstu baudīšana.

Filmas "Miljoniem iespēju, kā atdot galus" treileris - video:

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica